Promoții Xiaomi de Black Friday la Mi-Home.ro!

Promoții Xiaomi de Black Friday la Mi-Home.ro!

Black Friday este o perioadă de reduceri excepționale, iar la magazinul online Mi-Home.ro veți găsi promoții care cu siguranță atrag atenția. De la smartphone-uri de ultimă generație până la electrocasnice inteligente, Xiaomi oferă produse care se remarcă prin inovație și calitate. În acest articol, analizăm câteva dintre cele mai interesante produse Xiaomi care sunt acum disponibile în cadrul promoției de Black Friday de la Mi-Home.ro. Rămâneți pe fază pentru mai multe detalii!

Xiaomi Smart Band 8: mult mai mult decât o simplă brățară de fitness

Smart Band 8 este cea mai recentă versiune a popularei serii de brățări inteligente de la Xiaomi. Acest tracker de fitness mic, dar puternic, oferă o serie de îmbunătățiri față de predecesorii săi. Cu un nou ecran AMOLED de 1,62", mai mare și mai luminos, Smart Band 8 oferă o lizibilitate și mai bună în toate condițiile de iluminare. În plus, cu algoritmi îmbunătățiți de monitorizare a stării de sănătate și peste 150 de activități, Xiaomi Smart Band 8 este partenerul perfect pentru toți cei care țin la sănătatea și fitness-ul lor. Îți poți monitoriza progresul și istoricul antrenamentelor în aplicația intuitivă Mi Fitness, disponibilă pentru telefoanele Android și iOS.

Xiaomi Robot Vacuum S10: curățenia nu a fost niciodată mai ușoară

Acest robot de curățenie inteligent combină tehnologia avansată cu simplitatea utilizării. Cu un sistem de navigație puternic, S10 navighează eficient prin casă, evitând obstacolele și ajungând în zonele greu accesibile. Cu o funcție de mopping și o putere de aspirare puternică de 4.000Pa, acest robot de curățenie Xiaomi nu doar aspiră, ci și curăță temeinic podelele, asigurând o casă curată în profunzime. Bateria mare de 3.200 mAh garantează o durată lungă de funcționare, fără a fi nevoie de o încărcare frecventă.

Xiaomi Outdoor Camera AW200: securitate și liniște sufletească

Camera de exterior Xiaomi AW200 este soluția perfectă pentru cei care doresc să se simtă în siguranță în casa lor. Cu o carcasă robustă rezistentă la intemperii (certificată IP65), AW200 este pregătită pentru orice provocare. Cu o tehnologie avansată de detectare a mișcării și un mod de viziune pe timp de noapte, oferă imagini video FullHD 1080p de înaltă calitate atât ziua cât și noaptea. Un unghi larg de vizualizare de 120° asigură că această cameră IP va depista orice mișcare nedorită.

Redmi Note 12: versatilitatea în toată splendoarea sa

Cel mai recent reprezentant al seriei Redmi Note, care combină specificații avansate și un design atractiv. Cu un ecran AMOLED impresionant de 120 Hz, un procesor puternic Snapdragon 685 și o baterie de lungă durată de 5000 mAh, acest smartphone este ideal pentru cei care apreciază performanța și stilul. În plus, cu un sistem avansat de camere foto, Redmi Note 12 vă permite să surprindeți fiecare moment important la o rezoluție incredibilă de 50MP. Este un telefon Xiaomi versatil, care se ridică la înălțimea tuturor așteptărilor!

Participă și tu la evenimentele de Black Friday cu Xiaomi!

Black Friday la Mi-Home.ro este ocazia perfectă pentru a vă aproviziona cu cele mai recente produse Xiaomi la prețuri avantajoase. Fie că sunteți în căutarea unui nou smartband, a unui robot de curățenie inteligent, a unei camere IP securizate sau a unui telefon performant pentru anii următori, le veți găsi pe toate în timpul promoțiilor de Black Friday. Faceți clic aici și verificați toate ofertele exclusive!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.