Prototipul mașinii electrice Xiaomi SU7 Ultra

Prototipul mașinii electrice Xiaomi SU7 Ultra

Vă plac mașinile super-rapide? Avem vești grozave pentru tine! În timpul unui discurs anual al lui Lei Jun, CEO și fondator al mărcii Xiaomi, un prototip complet din carbon al mașinii Xiaomi SU7 Ultra a fost dezvăluit în mod neașteptat. Ce informații am aflat? Rămâneți cu noi pentru mai muuulte informații!

Puterea unui hypercar

Xiaomi SU7 Ultra este prima mașină care dispune de motoarele HyperEngine V8 anunțate recent. Acest prototip are trei motoare electrice dezvoltate de Xiaomi, inclusiv două V8 și un V6, care împreună ating o putere incredibilă de 1548 CP. Motorul are o viteză maximă de 27200 rpm și un cuplu maxim de 635 Nm, ceea ce îl face cel mai puternic motor care a ieșit din mâinile inginerilor Xiaomi. SU7 Ultra accelerează de la 0 la 100 km/h în 1,97 secunde, de la 0 la 200 km/h în 5,97 secunde și atinge 300 km/h în doar 15 secunde. Viteza maximă a mașinii este de 350 km/h - datorită, în parte, greutății sale reduse de mai puțin de 1.900 kg.

Noua generație de celule de baterii

Mașina electrică Xiaomi SU7 Ultra dispune de bateria CATL Qilin 2.0 de 1330 kW dedicată mașinilor de curse - acest lucru face ca bateria să livreze până la 880 kW de putere chiar și la o încărcare de 20%. Este demn de remarcat faptul că bateriile Qilin utilizează tehnologia fosfat de fier (LFP). SU7 Ultra se încarcă la 897 V și, datorită ratei sale de încărcare de 5,2 C, poate fi încărcat complet în mai puțin de 12 minute!

Frâne care nu dezamăgesc

În plus față de accelerația incredibilă și bateria impresionantă, s-a avut grijă și de frânarea corespunzătoare și siguranța vehiculului. Mașina prototip a lui Xiaomi dispune de frâne de înaltă performanță de la AP Racing, concepute cu gândul la curse, cu etriere forjate cu șase pistoane în față și în spate și plăcuțe de frână care pot rezista la temperaturi de peste 800 ℃. Mai mult, Xiaomi SU7 Ultra utilizează un motor invers pentru a recupera energia de frânare, oferind o recuperare maximă a forței de frânare de 0,6G, cu o distanță de oprire de la 100 la 0 km/h de doar 25 de metri.

Și tu aștepți cu nerăbdare prototipul Xiaomi SU7 Ultra? Nu ezitați să urmăriți blogul nostru pentru mai multe știri din lumea Xiaomi! Între timp, așezați-vă confortabil și bucurați-vă de Xiaomi SU7 Ultra pe circuit!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.