Sărbători fericite din partea Mi-Home.ro!

Sărbători fericite din partea Mi-Home.ro!

Salut, ce an nebunesc! Parcă nu a trecut atât de mult timp de când desfăceam șampania pentru a sărbători începutul anului 2023, iar în curând ne vom așeza împreună cu cei dragi la masa de Crăciun pentru a avea o discuție sinceră și pentru a ne distra departe de grijile și responsabilitățile zilnice. Este, de asemenea, un moment pentru a rememora cele mai frumoase momente și realizări pe care ni le-a adus anul în curs. Dorim să profităm de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru că sunteți alături de noi și sperăm ca anii care urmează să vă aducă și mai multe succese și satisfacții!

2023 din perspectiva Mi-Home.ro

Pentru Xiaomi, anul 2023 a fost marcat de evoluția produselor inteligente, cu noutăți totale care au demonstrat că inovația merge mână în mână cu accesibilitatea și prețurile atractive. Fie că a fost vorba de aspiratoare inteligente care au făcut curățenie pentru noi atunci când aveam mâinile ocupate cu alte treburi, fie că a fost vorba de smartphone-uri puternice cu baterii impresionante care ne-au însoțit zile întregi fără a fi nevoie de o încărcare constantă. 2023 a fost, de asemenea, despre brățări și ceasuri inteligente care ne-au ajutat să avem grijă de sănătatea noastră și o întreagă gamă de dispozitive inteligente pentru casă care ne-au făcut viața mai simplă, mai confortabilă și mai eficientă.

Ce e mai bun urmează să vină

La ce să ne așteptăm în 2024? Xiaomi nu încetează niciodată să surprindă, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la o mai mare integrare a hardware-ului în viața noastră de zi cu zi, precum și la produse futuriste care ne vor face munca și divertismentul și mai ușoare. Dacă doriți să vă stârniți imaginația, consultați pagina noastră despre produsele "Magic Cards", care, este adevărat, nu au încă o dată oficială de lansare, dar ne oferă o imagine a ceea ce ne putem aștepta de la noile dispozitive de la Xiaomi. Poate că de Crăciunul viitor, Moș Crăciun va scoate renii la pensie și va livra cadourile într-o Xiaomi Car nou-nouță?

Toate cele bune!

Vă dorim împlinirea celor mai frumoase vise, cadouri minunate și multă liniște și căldură pentru apropiatele sărbători de Crăciun. Fie ca această perioadă să fie plină de iubire, bucurie și multă odihnă, esențială pentru a sărbători anul 2024 care se apropie! De asemenea, vă dorim ca dispozitivele inteligente să vă fie ajutoare în realizarea rezoluțiilor de Anul Nou și ca fiecare zi a noului an să fie mai bună decât cea precedentă.

- echipa Mi-Home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.