Vă dorim un Paște fericit și liniștit!

Vă dorim un Paște fericit și liniștit!

Cu ocazia sărbătorilor Pascale care se apropie vertiginos, vă urăm toate cele bune! Fie ca această perioadă să aducă multă bucurie, zâmbete și pace în casele voastre.

Sperăm că zilele următoare vor fi prilejul perfect pentru odihnă și recuperare. Vă dorim ca fiecare dintre dumneavoastră să petreacă aceste momente alături de cei dragi. Fie ca atmosfera de sărbătoare să vă inspire să ajutați și să împărtășiți bucurie.

Toate cele bune din partea echipei Mi-Home.ro!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.