Xiaomi Robot Vacuum S10 și S10+ - pe care să-l alegi?

Xiaomi Robot Vacuum S10 și S10+ - pe care să-l alegi?

Probabil vă întrebați de ce am pregătit o comparație a aspiratoarelor S10 și S10+ când cele mai recente modele S20 și S20+ tocmai au fost lansate? Seria S10 este încă o adevărată bijuterie în rândul aspiratoarelor robotizate, oferind o serie de funcții avansate, o putere imensă și un confort total în curățenia de zi cu zi. Mai mult, până la finalul lunii, acestea sunt incluse într-o promoție care vă va economisi destui de multi bani! Așadar, dacă vă întrebați care dintre aceste două modele va fi o alegere mai bună pentru dumneavoastră, sunteți în locul potrivit. În acest articol, vom arunca o privire la modul în care acestea două dispozitive diferă pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie de cumpărare.

Puterea de a face față oricărei provocări

Când vorbim despre aspiratoarele robot, puterea de aspirare este una dintre cele mai importante caracteristici la care trebuie să fim atenți. Aspiratorul robot Xiaomi S10 oferă o putere impresionantă de 45 de wați, ceea ce în sine îl face o alegere excelentă pentru curățenia zilnică. Cu toate acestea, modelul S10+ o duce la nivelul următor, oferind 55 de wați de putere. Ce înseamnă acest lucru pentru dvs.? Mai multă putere înseamnă un mop și mai eficient, adunând praful, părul și, de asemenea, particule mai mari de murdărie. Modelul S10+ poate aborda cu ușurință chiar și cea mai dificilă murdărie, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru cei care doresc eficiență maximă de la aspiratorul lor.

Rezervor mai mare, mai puțină întreținere

În plus față de puterea de aspirare, un alt element important al oricărui robot de curățare este capacitatea rezervorului de praf. În Xiaomi Robot Vacuum S10 veți găsi un rezervor de 300 ml, care este mai mult decât suficient pentru nevoile standard. Cu toate acestea, dacă aveți un apartament sau o casă mai mare, sau pur și simplu nu doriți să goliți rezervorul des, modelul S10+ poate fi o alegere mai bună. Acesta are o capacitate de până la 450 ml, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de perioade mai lungi de curățare fără întreținere. Un rezervor mai mare înseamnă mai puține pauze de golire și mai mult timp pentru relaxare.

Durată lungă de funcționare cu o singură încărcare

Nimănui nu-i place când un aspirator nu mai curăță din cauza unei baterii descărcate. Acesta este motivul pentru care Xiaomi s-a asigurat că ambele modele oferă o durată lungă de funcționare cu o singură încărcare. Xiaomi Robot Vacuum S10 este echipat cu o baterie de 3200 mAh, care îi permite să curețe timp de până la 130 de minute fără a avea nevoie de o încărcare. Datorită puterii sale mai mari, o baterie mai mare de 5200 mAh a fost plasată în S10+, rezultând un timp de curățare per încărcare similar cu cel al S10. Ambele modele vin, de asemenea, cu stații de încărcare dedicate care vor încărca automat robotul atunci când ați terminat curățenia. Astfel, puteți uita de conectarea manuală a aspiratorului pentru încărcare - robotul inteligent își va găsi singur drumul către încărcător!

Veți avea timp înainte ca promoția să se încheie?

După cum puteți vedea, ambele modele Xiaomi Robot Vacuum S10 și S10+ au multe de oferit. Dacă doriți un robot de curățare multifuncțional care poate face față unei cantități mari de murdărie, alegeți modelul S10. Dacă, pe de altă parte, preferați mai multă putere și confortul unui recipient de praf mai mare, modelul S10+ va fi alegerea perfectă. Promoția la aceste aspiratoare durează până la sfârșitul acestei luni (în limita stocului disponibil), aașa că aveți timp suficient să vă hotărâți care aspirator vi se potrivește cel mai bine!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.