Cum dezactivați funcția de wallpaper zilnic pe un smartphone cu MIUI?

Cum dezactivați funcția de wallpaper zilnic pe un smartphone cu MIUI?

Vă întrebați de ce smartphone-ul dvs. afișează imagini de fundal diferite? V-ați săturat și dumneavoastră să vedeți cum se schimbă imaginile atunci când verificați ora pe ecranul telefonului și sunteți pur și simplu distras de informațiile afișate? Suntem pe cale să încercăm să remediem acest lucru.

Pentru a seta un fundal permanent pe telefonul Xiaomi, Redmi sau POCO, urmați pașii de mai jos:

  1. Deschideți aplicația Settings (Setări).

  2. Căutați și navigați până la fila intitulată Always-on screen and lock screen.

  3. Faceți clic pe subpunctul Imagini de fundal zilnice și deplasați butonul albastru pentru a dezactiva funcția. În acest moment, veți vedea un mesaj în care vi se va cere să vă exprimați opinia cu privire la această funcție și să precizați de ce doriți să renunțați la ea. Dacă doriți, puteți sări peste sondaj și să vă aprobați imediat alegerea.

  4. Asta e! Funcția de tapet zilnic de pe telefonul smartphone cu MIUI a fost dezactivată. Acum vă puteți concentra asupra activităților dumneavoastră fără să vă faceți griji că veți fi distras de ceva!

  5. Dacă decideți că doriți să reveniți la setarea anterioară, treceți la al doilea pas și reporniți funcția.

Ați găsit acest ghid util? Dacă da, vă invităm pentru mai multe răspunsuri pe blogul nostru, unde vă așteaptă nu numai o mulțime de sfaturi, ci și informații despre cele mai recente lansări și produse Xiaomi, Redmi și POCO disponibile în magazinul nostru Mi-Home.ro.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.