O casă inteligentă cu Xiaomi

O casă inteligentă cu Xiaomi

Puteți extinde posibilitățile spațiului dumneavoastră și economisi timp. Vă întrebați cum să faceți acest lucru? Noi avem răspunsul! Vino alături de noi pentru o prezentare a produselor Xiaomi care îți vor transforma casa într-o casă inteligentă.

De unde să începem?

Pentru un debut bun, alegeți ceva universal. Mi Smart Home Hub este un centru de control cu dimensiuni reduse pentru dispozitivele de acasă. Acesta conectează cea mai mare varietate de echipamente prin intermediul unei aplicații, astfel încât acestea să poată funcționa împreună. Această soluție economisește nu numai timp și energie, ci și face ca anumite activități să se facă singure. Împerecherea Mi Smart Home Hub este simplă, porniți aplicația Smart Hub și scanați codul QR de pe spatele hub-ului. Apoi, căutați orice dispozitiv disponibil și conectați-l la aplicație. Și asta este tot! Centrul de control al casei este gata de acțiune!

Un gadget util

Următorul pas în construirea unei case inteligente este Mi Smart Wireless Switch, propriul tău... buton! Acesta poate fi folosit pentru orice doriți. Datorită posibilității oricărei programări, puteți acționa orice obiect echipat cu o poartă de rețea. După ce le alegeți pe cele mai importante trei pentru dumneavoastră, le puteți atribui un gest la alegere. De exemplu, o singură apăsare poate însemna că cineva are nevoie de ajutor. Atunci când apăsați un buton, acesta va activa alertele și va trimite la numerele de telefon stocate că s-a întâmplat ceva. Dacă pentru asta vreți să folosiți acest produs Xiaomi, plasați-l în zona cea mai predispusă la accidente. Opțiunile sunt multe. Dacă doriți, butonul poate fi folosit și pentru a porni un aspirator autonom sau pentru a schimba iluminatul.

Mi Smart Light Detection Sensor

Ziua are ritm, iar cu Mi Smart Light Detection Sensor casa ta îl va căpăta și ea. Atașați senzorul Xiaomi oriunde folosind magnetul încorporat sau autocolantul inclus. Setați scenariile preferate și vedeți cum reacționează locuința dvs. la schimbarea mediului înconjurător. Definiți în mod liber în ce condiții va porni fiecare dispozitiv. Acum, lumina va afecta direct aparatele dvs. electrocasnice.

Nici un pas mai departe!

Ultimul pas pentru a obține o experiență completă de casă inteligentă este să vă asigurați că locuința dvs. este sigură. Senzorul de mișcare inteligent Mi Smart Motion Sensor veghează la post! Acest senzor de mișcare Xiaomi poate preveni furtul. Activați modul de alarmă atunci când părăsiți casa, iar când cineva declanșează senzorul, veți ști imediat. Aveți opțiuni de montare nelimitate, datorită benzii de pe produs. Senzorul va capta atât mișcarea oamenilor, cât și a animalelor de companie - tu și animalele tale de companie vă puteți simți în siguranță de acum înainte. Obțineți control total cu hardware-ul Xiaomi Smart Home!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.