Xiaomi - Gardianul ferestrelor și ușilor

Xiaomi - Gardianul ferestrelor și ușilor

Dacă te interesează titlul, imaginează-ți următoarea situație: te duci la un oaspete, te pregătești și te îmbraci, iar înainte de a pleca, verifici dacă ușile și ferestrele sunt închise cu toate declanșatoarele posibile. Vă mai temeți că cineva vă va invada proprietatea? Senzorul de ușă și fereastră Mi Door & Window Sensor 2 prezentat în articolul de astăzi va pune capăt vizitelor neanunțate și vă va asigura o liniște deplină, care de acum înainte vă va însoți de fiecare dată când veți ieși din casă!

"Eu spionez" pentru tine

Este adevărat că senzorii din Mi Door & Window Sensor 2 nu au fost dotați cu lasere mortale sau alte sisteme de apărare care să intimideze hoții, dar, după cum știm cu toții, "cunoașterea este putere" și, datorită celor mai noi senzori Xiaomi, tu vei fi cel care va fi în posesia ei. După o încercare neautorizată de a intra în locuința dvs., fie că este vorba de o intrare clasică prin ușă sau ingenioasă prin fereastră, Mi Door & Window Sensor 2 va trimite automat o notificare pe smartphone-ul dvs., oferindu-vă posibilitatea de a reacționa rapid. Aceste secunde prețioase vă vor permite să apelați serviciile corespunzătoare sau să dați un telefon rapid membrilor gospodăriei dumneavoastră pentru a vedea dacă s-au întors mai devreme de la serviciu.

Sprijină creativitatea

Tu sau jumătatea ta încercați să țineți o dietă și să nu mâncați după ora stabilită? Montarea unui senzor pe frigider și pe dulapurile de tratament va rezolva această problemă! Atunci când o parte poftește la ceva delicios, cealaltă parte va fi alertată și va avea timp să reacționeze și să oprească consumul interzis. Puteți, de asemenea, să plasați un senzor pe ușa de la locul de joacă al bebelușului pentru a vă asigura că acesta nu pleacă la plimbare neanunțat. Acestea sunt doar câteva idei pentru a vă împinge să folosiți Mi Door & Window Sensor 2 în felul dvs. Posibilitățile și distracția sunt infinite, încercați-le pe toate!

Învățați-vă casa sa va informeze

Dece senzorii Mi Door & Window Sensor 2 arată deschidere față de alte dispozitive inteligente care se află în casa dvs? Suportul Bluetooth îi permite să se conecteze fără probleme cu alte dispozitive inteligente, creând o rețea la care aveți acces constant din aplicație. La sfârșitul zilei, puteți verifica pe smartphone-ul dvs. orice activitate înregistrată de senzorii Xiaomi și puteți vedea dacă totul decurge exact așa cum ați planificat. În plus, senzorii inteligenți pot evalua intensitatea luminii din casă și pot programa schimbarea automată a acesteia seara, când vă retrageți pentru o odihnă bine meritată. Desigur, acest lucru este posibil numai dacă conectați mai întâi iluminatul inteligent cu senzorii Xiaomi.

Instalare intuitivă

Atât aplicarea senzorilor în sine, cât și asocierea cu smartphone-ul este o joacă de copii și se poate face în doar câțiva pași. Aplicați autocolantele autoadezive pe senzori și lipiți-le în locul dorit. Este important să păstrați distanța corectă între cele două părți ale dispozitivului pentru a vă asigura că acestea funcționează corect. Este greu de crezut, dar conectivitatea prin aplicații este chiar mai simplă... Pur și simplu lansați aplicația Mi Home/Xiaomi Home de pe telefon și scanați codul QR găsit pe dispozitiv. Asta e! De acum înainte vă puteți bucura de serviciile de neînlocuit ale celor mai noi senzori Xiaomi.

Asigurați-vă de astăzi cu cel mai nou Mi Door & Window Sensor 2. Joacă-te, experimentează și transformă-ți proprietatea într-o fortăreață păzită despre care știi totul, oricând!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.