Fierbătoarele inteligente Xiaomi

Fierbătoarele inteligente Xiaomi

Calitatea magistrală.

Ceainicul electric Mi este clasic în cel mai bun caz. Acest ceainic electric Xiaomi alb este conceput pentru a se potrivi în orice interior.

Puterea de 1800 W a dispozitivului asigură că apa este adusă rapid la fierbere, astfel încât nu trebuie să așteptați mult timp pentru băutura dvs. preferată! Interiorul fierbătorului electric Mi este fabricat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate și este prevăzut cu termostatul de precizie STRIX fabricat în Marea Britanie.

Învelișul de plastic asigură o izolație suplimentară, astfel încât mânerul aparatului rămâne plăcut răcoros, chiar și după ce apa a fiert!

 

Un pas înainte

Xiaomi Mi Smart Kettle este un ceainic îmbunătățit cu funcționalitate Bluetooth. Acesta este echipat cu capacitatea de a fierbe rapid apa și de a o menține caldă. Domeniul de selecție a temperaturii se extinde de la 40°C la 100°C.

Cu aplicația practică Xiaomi Home, puteți utiliza moduri practice, cum ar fi menținerea temperaturii apei de la distanță.

Perfect pentru cafea, ceai și... lapte?

Mi Smart Kettle Pro este răspunsul ce ușurează sarcina părinților de bebeluși. Puteți programa ceainicul inteligent Xiaomi pentru a menține o temperatură selectată pe tot parcursul nopții.

Este o soluție pentru cei care știu cât de prețios este timpul atunci când copilul se trezește înfometat noaptea. Fără teamă, ceainicul inteligent Xiaomi va încălzi apa în liniște și instantaneu, chiar dacă nu folosiți aplicația mobilă.

Alegeți cel mai bun!

Fierbătoarele electrice Xiaomi sunt proiectate astfel încât plasticul să nu intre în contact cu apa fierbinte, iar toate componentele interne sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

Aveți tot ce e mai bun în bucătăria dumneavoastră.

Gătiți cu Xiaomi!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.