Descoperiți Redmi Note 11

Descoperiți Redmi Note 11

Știm foarte bine că vă place să fiți la curent cu noutățile, motiv pentru care v-am pregătit o prezentare în premieră A câștigat o poziție stabilă în secțiunea lifestyle/travel atât de repede încât nici măcar nu a avut timp să se răcească după lansare. a celor mai recente modele de smartphone-uri Redmi.Mâine, la ora 14:00, vă vom arăta adevărata față a viitoarei serii Redmi Note 11! Din acest loc invităm cordial toți fanii Mi la acest eveniment. Totuși, vă avertizăm că foamea de noutăți crește pe măsură ce ne urmăriți! .

La ce să vă așteptați?

În timpul transmisiunii de mâine, vom acoperi toate aspectele importante ale viitoarei serii de smartphone-uri. Veți afla care sunt opțiunile lor de culoare și de memorie precum și cu ce componente sunt echipate. Nu sunt multe de spus, dar vă promitem faptul că: SUNT MULTE LUCRURI PE CARE MERITĂ SĂ LE AȘTEPTĂM CU NERĂBDARE! Așadar, nu uitați să vă așezați în fața calculatorului la ora 13:45, de preferință cu o cafea sau o altă băutură și un bol de popcorn, pentru a aștepta începerea livestream-ului. Luați loc și faceți-vă confortabil, pentru că s-ar putea să fie mai mulți reprezentanți pe scenă... Vă întrebați deja ce ascunde Xiaomi Redmi Note 11?

Componente și prețuri excelente

Suntem siguri că veți fi surprinși pozitiv de această veste. Credem că toată lumea va fi mulțumită de faptul că produsele vor beneficia de oferte excelente la lansare. Deja în seriile anterioare Redmi Note ați putut vedea raportul excelent dintre calitate și preț. După cum vă puteți aștepta, în cazul Redmi Note 11 mizăm pe aceeași notă!

26 ianuarie 2022

Este o zi unică, în care tehnologia viitorului vă vedea lumina zilei. Nu puteți lăsă pe nimeni să rateze acest eveniment, așa că setați-vă notificările și memento-urile acum, astfel încât întreaga Românie să poată vedea intrarea spectaculoasă a reprezentanților fenomenului Redmi Note 11 pe piața din România! Rămâneți pe Mi-Home.ro pentru transmisiunea live pe 26 ianuarie 2022, ora 14:00.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.