Telefoanele Redmi

Telefoanele Redmi

Cu cât numărul de lângă numele produsului este mai mare, cu atât mai avansată este generația de smartphone cu care aveți de-a face. Vom începe cu Redmi Note 10 5G, a cărui putere poate eclipsa mulți concurenți. O baterie cu o capacitate masivă de 5000 mAh înseamnă că puteți asculta muzică timp de aproape 178 de ore. La urma urmei, asta înseamnă câteva zile de redare continuă a melodiilor dvs. preferate! Dar muzica nu este singurul lucru care te distrează, motiv pentru care ecranul acestui smartphone uimitor a fost proiectat pentru a te lăsa să te uiți la el ore în șir... Ecranul FHD+ AdaptiveSync 90Hz impecabil te va distra ore în șir, asigurându-te că fiecare secundă de vizionare este cât se poate de distractivă. Cu Redmi Note 10 5G, puteți crea un lot uriaș de fotografii de înaltă calitate, precum și înregistrări video, pentru a vă surprinde realizările. Obiectivul principal de 48 MP și senzorul macro vă oferă posibilitatea de a documenta toate tipurile de peisaje. Îți place asta?

Redmi 10

Rămânând pe tema fotografiilor fenomenale și a durabilității deosebite a echipamentului, putem trece la următoarea propunere. Produsul cu un nume foarte simplu, Redmi 10, poate face față numeroaselor încercări și provocări, la fel ca și colegul său mai sus menționat. În plus, impresionează prin capacitățile fotografice vaste ale camerei cvadruple de 50 MP asistată de IA. Ca și în cazul lui Redmi Note 10 5G, la bordul lui Redmi 10 veți găsi un ecran FHD+, care va adapta rata de reîmprospătare la conținutul pe care îl veți afișa pe el datorită AdaptiveSync și va atinge rate de eșantionare de până la 90Hz. Urmăriți filme și ascultați muzică fără să vă faceți griji că rămâneți fără baterie, pentru că durează foarte mult... În caz de consum redus de energie, veți putea resuscita telefonul în cel mai scurt timp cu încărcarea rapidă de 18 W. Toate acestea și multe alte specificatii vă pot fi oferite cu elegantul Redmi 10.

Redmi 9C

Sperați la o achiziție profitabilă? Aici o gășiți! Redmi 9C NFC oferă o serie numeroara de facilități, și pentru un preț mic, primiți un smartphone cu cu care puteți face plăți fără contact prin intermediul NFC-ului, deblocare securizată prin amprentă digitală și ecran HD+ de 6,53" pentru a viziona cu ușurință emisiunile sportive, serialele TV și filmele preferate. Vrei mai mult? Amintiți-vă că Redmi 9C NFC a fost "asezonat" cu un set de "arome" unice. De exemplu: puteți crea cu ușurință și în mod plăcut un selfie cu prietenii dvs. ridicând mâna și făcând un gest de "selfie", iar acest lucru va porni automat declanșatorul. Vreți și mai mult? Fiți atenți la mai multe facilități Xiaomi cu numeroasele smartphone-uri disponibile pe site-ul nostru!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.