În baie cu Xiaomi

În baie cu Xiaomi

Rutina zilnică începe, de obicei, în baie. Dușul de dimineață, spălatul pe dinți și ritualul de a vă aranja părul sau de a vă pune lentilele. Ce ar putea fi schimbat pentru ca aceste activități să fie mai puțin consumatoare de timp și mai plăcute? Nu trebuie să vă redecorați baia pentru o nouă înfățișare și pentru a vă atinge obiectivele. Iată câteva dispozitive care vă vor ajuta să vă începeți și să vă terminați ziua mai bine. Bucurați-vă!

E timpul să te speli pe dinți

Dinții, la fel ca și mâinile, sunt cartea dumneavoastră de vizită, așa că este important să nu uitați să îi igienizați. Pentru a face acest lucru, alegeți cea mai bună periuță de dinți și cel mai bun cap de periuță care să se potrivească nevoilor dvs. personale - periuța de dinți electrică Mi Electric Toothbrush T500. Dacă vă numărați printre norocoșii care dețin deja o astfel de periuță, pe site-ul nostru veți găsi vârfuri de perii de diferite durități. Dacă suferiți de dinți și gingii sensibile, periuța de dinți electrică Mi Electric Toothbrush Head Sensitive (3-pack) este cea mai bună alegere. Nu vă plac perii prea moi? Cumpărați capul periuței de dinți electrice Mi Electric Toothbrush Head Regular (3-pack), cu peri frumoși, de culoarea celadonului. Acest accesoriu va fi întotdeauna util, deoarece stomatologii recomandă înlocuirea capului de periere la fiecare 3 luni pentru a vă menține sănătatea orală.

Îmblânzește-ți părul rebel în fiecare dimineață!

Diminețile tale se simt ca o luptă eternă cu părul tău? Îți petreci prea mult timp coafându-ți buclele rebele? Atunci investește în uscătorul de păr Mi Ionic Hair Dryer H300 Un uscător de păr bun este aparatul de bază și adesea singurul de care aveți nevoie pentru a vă îngriji părul. Doar prin aplicarea câtorva principii de bază de îngrijire, puteți obține rapid rezultate excelente. Atunci când cumpărați un uscător de păr, merită să acordați atenție faptului că acesta suportă 2 moduri: cald și rece. Acesta este cazul uscătorului de păr Mi Ionic Hair Dryer H300 , care îți va readuce părul în formă rapid și sigur.

Misiune cu mare sau mică greutate.

Mulți sportivi își verifică greutatea în fiecare zi, după toaleta de dimineață. Este un fel de ritual care se integrează în activitățile zilnice pentru a obține cele mai bune rezultate. Atât cântarul Mi Body Composition Scale 2, cât și Mi Smart Scale 2 sunt ideale pentru această rutină și ambele cântare sunt extrem de precise, cu citiri de până la 50 de grame. Vă veți cântări nu numai pe dumneavoastră, ci și tot ceea ce cântărește mai mult de 100 de grame. Un astfel de instrument este util nu numai atunci când vă verificați silueta sau progresul în sala de gimnastică, ci și atunci când vă adresați pachetelor sau împachetați echipamentul de vacanță.

Ce ați găsit interesant astăzi?

Cum ați evalua gama noastră de accesorii pentru baie? Poate că vă lipsește ceva? Răsfoiți secțiunea noastră de baie și vedeți ce este esențial pentru rutina dvs. zilnică.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.