Protejați-vă casa cu camerele IP Xiaomi

Protejați-vă casa cu camerele IP Xiaomi

Înainte de o călătorie mult-așteptată, de o vacanță sau de o călătorie de afaceri, este o idee bună să vă îndepărtați toate grijile instalând una dintre camerele IP Xiaomi disponibile în magazinul nostru. Redarea clară a imaginii 24 de ore din 24, 7 zile din 7, modul de noapte și cooperarea cu aplicația Mi-Home/Xiaomi Home vă vor deschide o gamă completă de posibilități. Puneți capăt grijilor, știind că nimeni nu se poate strecura pe proprietatea dvs. în timp ce sunteți plecat.

Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p (Set Version)

Căutați o soluție simplă, fără instalare complicată sau cabluri inutile? Avem ceva care va sta de pază atât la temperaturi extreme, cât și la temperaturi de îngheț, vânturi sau furtuni. Camera de securitate fără fir Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p poate rezista la o temperatură cuprinsă între -20 și +50 °C. Având în vedere anomaliile meteorologice din zilele noastre, o astfel de gamă largă pare să fie o prioritate. Mai mult, acest model de cameră IP Xiaomi oferă, de asemenea, un mod de noapte și un detector de mișcare de înaltă calitate! Dacă Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p detectează o activitate neobișnuită, veți afla imediat datorită sistemului său de alertă în timp real. Interveniți imediat, apelând serviciile competente sau anunțându-i pe cei dragi de pericol.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

Toată lumea și-ar dori să aibă ochi în jurul capului, dar, după cum știm cu toții, acest lucru nu este posibil. Cu excepția cazului în care sunteți Mi 360° Home Security Camera 2K Pro. Această cameră IP Xiaomi este o santinelă rotativă, al cărei câmp de vizualizare este egal cu 360°. În plus, își poate îndrepta ochiul de încredere în sus și în jos, schimbând perspectiva cu până la 110 grade! Aveți încredere în ceea ce vedeți investind într-o cameră care înregistrează video la calitate 2K. Veți vedea ce se întâmplă în grădina, casa sau apartamentul dumneavoastră, chiar și atunci când se întunecă. Veți înregistra momentele importante și le veți păstra în memoria smartphone-ului sau pe un card SD, care poate fi introdus direct în Mi 360° Home Security Camera 2K Pro.

Mi Camera 2K (Magnetic Mount)

O altă propunere este o soluție care să aibă acces și la tehnologia de înregistrare video 2K. Camera Mi Camera 2K (cu montare magnetică) nu numai că înregistrează imagini video și sunet, dar vă permite să vă conectați în timp real cu membrii familiei. Funcția de apelare este utilă nu numai la ocazii festive, ci și în fiecare zi. Salvează-ți vocea și timpul comunicând mesaje într-un mod simplu și plăcut. Puteți atașa Mi Camera 2K (Magnetic Mount) oriunde cu ajutorul suportului magnetic. Acționați dispozitivul complet fără mâini, controlându-l cu ajutorul vocii. Veți vedea imaginea de la Mi Camera 2K (Magnetic Mount) direct pe smartphone-ul dvs., chiar și în timp ce faceți alte activități. În același timp, puteți să vă supravegheați copilul sau să vă supravegheați animalul de companie din cealaltă parte a casei sau a apartamentului.

Când va fi disponibil pe Mi-Home.ro?

Ți-a plăcut materialul prezentat mai sus? Poate că ați dori deja să aruncați o privire pe paginile fiecărui produs și să aflați chiar mai multe despre ele... Vă încurajăm călduros să faceți acest lucru. Faceți clic aici pentru a vedea toate modelele de camere IP Xiaomi disponibile.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.