5G pentru toată lumea - Redmi Note 10 5G

5G pentru toată lumea - Redmi Note 10 5G

5G pentru toată lumea - Redmi Note 10 5G

Xiaomi Redmi Note 10 5G a sosit pe site-ul nostru pentru totdeauna și odată cu el, acces ușor la rețeaua 5G duală, ceea ce vă permite să utilizați două cartele SIM în această tehnologie modernă.

Ce se ascunde interesant în următorul reprezentant al seriei deja consacrate?

Rămâneți alături de noi și aflați mai multe despre caracteristicile uimitoare ale celui mai recent reprezentant al cunoscutei serii Redmi Note!

 

O ușurare pentru ochii tăi Ecranul FHD+ super detaliat de 6,5"

Capabil să afișeze o gamă completă de culori vii, reprezintă un avantaj incontestabil pentru toți iubitorii de divertisment virtual. Jocurile mobile cu acțiune rapidă vor accelera ritmul și vă vor arunca în acțiune, cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz, permițându-vă să fiți mereu la curent cu acțiunea.

În plus, senzorii de lumină de 360° ajustează luminozitatea ecranului în funcție de mediul înconjurător, selectând în timp real până la 4096 de niveluri de luminozitate.

De acum înainte, puteți fi sigur că fiecare detaliu și fiecare mesaj pe care îl primiți va fi complet vizibil - chiar și în lumina puternică a soarelui!

Pregătit pentru această sarcină Redmi Note 10 5G nu se ferește de munca grea

- este un smartphone pregătit să funcționeze la viteză maximă timp de ore îndelungate. Schimbați vechiul telefon, cu Xiaomi Redmi Note 10 5G și vă garantăm accesul la rețeaua 5G și funcționarea fluidă a MIUI 12, combinată cu procesorul MediaTek Dimensity 700 în fiecare zi!

Foarte mult spațiu. Cea mai mare capacitate disponibilă pe Xiaomi Redmi Note înseamnă până la 128 GB de memorie rapidă UFS2.2 la bord, ceea ce vă permite să stocați o mulțime de fotografii, aplicații sau filmele și jocurile preferate. UFS2.2 este o garanție pentru o încărcare rapidă a datelor, pentru instalarea aplicațiilor și pentru o utilizare zilnică fără probleme.

Varianta disponibilă de 64 GB este făcută pentru cei care apreciază să își păstreze fișierele organizate sau să stocheze datele în convenabilul cloud Xiaomi.

Performanță multi-core Noul procesor MediaTek Dimensity 700 este putere în forma sa cea mai pură. Acesta este realizat cu ajutorul unui proces de 7 nanometri, iar cele opt nuclee ale sale sunt concepute pentru a funcționa la viteze de până la 2,2 Ghz.

Cipul grafic care lucrează îndeaproape cu procesorul este Mali-G57. Datorită acestuia, nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește cele mai avansate jocuri mobile din punct de vedere grafic - Redmi Note 10 5G va putea să le afișeze cu ușurință la rezoluție înaltă și la o rată ridicată a cadrelor.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noul Redmi Note 10 5G de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.