Ce e nou la Redmi Note 11 Pro+ 5G?

Ce e nou la Redmi Note 11 Pro+ 5G?

Familia Redmi Note 11 a crescut pe Mi-Home.ro și a ajuns la 5 modele din care poți alege. După primul reprezentant, Redmi Note 11, am făcut cunoștință cu Redmi Note 11S, urmat de Redmi Note 11 Pro și Redmi Note 11 Pro 5G. Acum este timpul să cunoaștem vârful de gamă, pe Redmi Note 11 Pro+ 5G. Acesta se prezintă nu doar ca versiunea finală a noii serii, ci atrage în același timp și admirația pasionaților prin numărul uimitor de specificații regăsite pe un smartphone cu un astfel de preț. Rămâi cu noi pentru a afla de ce a minunat o lume întreagă!

2 perechi de ochi

Patru lentile – asta îți oferă noul Redmi Note 11 Pro+ 5G pe partea de cameră. Camera principală îți pune la dispoziție rezoluția de 108MP, care va captura imagini clare, gata să redea fiecare detaliu din lumea care te înconjoară. Ceea ce vei vedea tu cu ochiul liber, va fi redat cu acuraețe și de Redmi Note 11 Pro+ 5G! Iar dacă priveliștea este prea largă și nu vrei să pierzi nimic din ea, Redmi Note 11 Pro+ 5G va pune la treabă camera cu unghi ultra-wide de 8MP. Cu o vedere impresionantă de 120°, vei putea face fotografii la un alt nivel. Te sfătuim să folosești și camera macro pentru un aspect unic al fotografiilor tale și desigur, camera selfie pentru amintiri de neuitat din vacanțe. Cea din urmă vine cu o rezoluție de 16MP, care-i va face geloși până și pe cei mai mari experți în selfie. Numeroasele moduri de cameră și filtre, disponibile pe sistemul MIUI, vor da frâu liber creativității tale și vor pune în valoare talentele tale în ale fotografiei. Descoperă bucuria fotografiei și magia lumii înconjurătoare prin cele mai noi lentile Xiaomi!

Cu plus sau fără?

Ce îl deosebește pe noul Redmi Note 11 Pro+ 5G de restul gamei, în afară de acel plus? Hai să descoperim diferențele împreună! Procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 695 prezent pe modelul de bază Pro este deja una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face în materie de performanță. Ce se întâmplă dacă îi adăugăm totuși mai multă putere? În acest caz, ce se ascunde în spatele carcasei noului tău smartphone este nimeni altul decât procesorul MediaTek Dimensity 920 5G, ce duce viteza nucleelor sale până la 2.5Ghz. O astfel de schimbare va rezulta nu doar într-un rezultat mai bun al testelor sintetice, ci mai important, într-o mișcare mult mai fluidă în mâinile utilizatorului. Împreună cu procesorul grafic Mali G68 MC4, rezultatul este de asmenea o creștere a fluidității de rulare a jocurilor, astfel încât, dacă aceasta este ideea ta preferată de petrecere a timpului liber, Redmi Note 11 Pro+ 5G va fi perfect pentru tine.

15 minute până la 100%

Nu e o glumă! Dacă ai nevoie de putere într-un timp scurt, trebuie să știi că Redmi Note 11 Pro+ 5G are acces la tehnologia 120W Xiaomi HyperCharge! Aceasta îți permite să îți încarci telefonul pe modul Boost, garantând o funcționare neîntreruptă. Acest încărcător atotputernic vine în cutia telefonului, deci nu ai de ce să-ți faci griji de extra-costuri! Ce poate face un Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G cu 100% baterie? Capacitatea de 4500mAh susținută de numeroasele optimizări de sistem îți permit să ajungi la 18 ore neîntrerupte de cinemaratoane sau 140 de ore de ascultat muzică. Atutonomie mare a bateriei plus încărcare în doar 15 minute? Există ceva mai bun de atât?

Poate că da!

Pentru că și acest telefon vine dotat cu superbul ecran mat AMOLED de 6.67”. Datorită ecranului său vei ajunge să cunoști conceptul de ”negru adevărat” și fiecare fotografie sau film redate pe Redmi Note 11 Pro+ 5G te vor lăsa uimit de puterea sa. Un alt avantaj pe care îl aduce noul flagship este rezoluția de 2400x1080 px și rata de refresh de 120Hz. Cu Redmi Note 11 Pro+ 5G, vei viziona orice creație în adevărata sa glorie cu o fluiditate pe care n-ai mai întâlnit-o până acum! Tehnologia Care Display împreună cu modul de citire, care atunci când este activat reduce automat nivelul de lumina albastră emisă, vor avea grijă de ochii tăi. Asta doar pentru că știm că nu vei putea să-ți iei privirea de pe ecranul noului Redmi Note 11 Pro+ 5G, așa că vrem să ne asigurăm că avem grijă de sănătatea ochilor tăi în cele mai mici detalii. În orice caz, acel ”plus” din denumire chiar face diferența…un plus de claritate, rapiditate, viteză, culoare. Așa că, dă click pe imaginea ta preferată din acest articol și comandă acum noul tău Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5 și primești un voucher de 100 de lei cadou!

Abonează-te la newsletter și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.