Aer curat cu Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Aer curat cu Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Avem o singură viață, așa că ar trebui să avem grijă de sănătate, pentru a ne bucura de ea la maxim. În ceea ce privește sănătatea, noi credem că merită să o baza în mâinile ultimelor tehnologii Xiaomi, precise și ceritificate de specialiștii care lucrează zilnic la îmbunătățirea stilului nostru de viață. Felul în care au avansat purificatoarele Xiaomi, de la generația la generație, ne-a adus în fața unui progres memorabil – Lansarea seriei de Purificatoare Xiaomi Smart Air Purifier 4, cu modelul 4 Pro în frunte. De ce ne pasă atât de mult de aerul pe care îl respire? Rămâi cu noi și vei afla.

Pentru cine este acest purificator?

Vom începe cu mențiunea că pe Mi-Home.ro poți găsi gamă largă de dispozitive inteligente. Dacă ai un apartament mai mic, Xiaomi Smart Air Purifier 4 și Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite sunt mai mult decât suficiente pentru un aer curat. Totuși, dacă citești acest articol înseamnă că ești interest de vârful de gamă și deci ai nevoie de cel mai puternic device. Este perfect, pentru că noul Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro este un purificator care poate curăța fără efort până la 500 m³ de aer într-o singură oră, în timp ce asigură protecție completă împortiva prafului pe o zonă de până la 60 m²! Nu te îngrijora, un astfel de aparatnu va fi prea puternic pentru apartamentul tău. Va reduce doar din timpul pentru curățare, având capacitatea de a purifica aerul pe o suprafață de 40 m² în doar 15 minute!

100% împotriva prafului

Așa a fost creat! Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro va purifica aerul chiar și în cele mai mari încăperi cu eficiență de 99,97% ,împotriva particulelor dăunătoare de până la to 0.3 μm. Filtrul ultra-eficient Xiaomi este creat să purifice cât mai mult aer, în timp ce reduce nivelul de zgomot și consumul de energie. Dacă ai nevoie de cele mai înalte performanțe dar în același timp, te interesează și costul facturilor la energie, Xiaomi Smart Air Purifier 4Pro este alegerea perfectă! Îți garantezi o viață liniștită fără polen și factori poluanți în aerul respirat, în timp ce reduci și mirosurile neplăcute din casă.

Vei ști totul dintr-o privire

Ecranul OLED localizat în fața dispozitivului te va informa de statusul actual al modului de operare, cât și despre calitatea aerului din încăpere. Rezultatele muncii sale pot fi de asemenea monitorizate în aplicația mobile Mi Home / Xiaomi Home. Nu este doar un gadget care-ți va permite să te lauzi în fața prietenilor, dar și o unealtă folositoare ce te va informa despre fiecare nevoie a purificatorului tău, precum înlocuirea filtrului. Poți de asemenea să alegi din o varietate de moduri de purificare, în funcție de nevoile tale. Prin alegerea modului automat, te încrezi în Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro și inventivitatea sa în alegerea modului cel mai optim de curățare.

Purifici purificatorul?

Fiecare apparat, inclusiv purificatorul, trebuie aspirat/curățat periodic pentru a asigura o bună funcționare. La ultima generație de purificatoare, această activitate devine incredibil de ușoară. Tot ce trebuie să faci este să desșurubezi capacul superior și vei avea acces deplin la cele mai importante componete. Păstrează-ți purificatorul Xiaomi curat și te va răsplăti cu o muncă de nota 10 și vitez maximă la orice oră din zi și din noapte. Nu ezita să creezi o atmosferă sănătoasă în casa ta, care va afecta pozitiv sănătatea ta și a celor dragi.

Abonează-te la newsletter și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.