Curățenia cu noul Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Curățenia cu noul Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Dacă după o zi lungă de muncă încă te sperie gândul că ai de făcut curățenie în toată casa, articolul acesta este pentru tine! Noul aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro este gata să preia responsabilitatea curățeniei în locul tău, în timp ce tu te bucuri de odihnă. Cel mai probabil, după o săptămână petrecută cu eroul nostru de azi, datul cu aspiratorul va fi doar o veche amintire. Rămâi cu noi, în a noastră miHome și hai să vedem cum poate noul aspirator robot marca Xiaomi să te ajute la curățenia de Paște și nu numai!

Va lăsa podelele lună

Noua generație de aspiratoare robot Xiaomi vine cu o funcție îmbunătățită de aspirare și de dat cu mopul. Cele 10.000 de vibrații pe minut sunt garanția că de fiecare data când te vei întoarce acasă, vei avea satisfacția unor podele imaculate, fără pic de efort. Sau 0 efort? Tot ce trebuie tu să faci, este să-i spui aspiratorului când să se apuce de curățenie, cu ajutorul aplicației intuitive Mi Home / Xiaomi Home. După primul proces complet de curățare, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro va crea singur o hartă a apartamentului tău. Dacă totuși ai vrea să-i setezi anumite zone interzise, precum cele în care ai cabluri, este necesară o simplă corecție a hărții din aplicație.

Cunoaște cele mai performante moduri

Cheia către un mod de operare eficient stă în gestionarea și mai eficientă a modurilor de performanță, astfel încât să se asigure optimizarea consumului de curent și baterie. Te asigurăm că inteligentul Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro știe să aleagă modurile potrivite fiecărei sarcini impuse! Cele 4 moduri de aspirare completate de cele 3 moduri noi de mop, constituie pachetul perfect pe care aspiratorul nostru se bazează atunci când se confruntă cu diferite ”provocări” precum curățarea parchetului, a covorului sau a gresiei. Puterea de aspirare de 3000Pa este mai mult decât suficientă pentru a curăța până și cele mai dificile suprafețe.

Generația care schimbă totul

Modelul anterior, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro oferea atât performanțe înalte cât și o varietate de funcții bine optimizate care îți permiteau să-ți ajustezi dipozitivul la propriile nevoi. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro continuă această tradiție, adăugând și mai multe funcții și posibilități, pentru o mai mare performanță. Comparativ cu cei 2100Pa ai predecesorului său, noul aspirator robot ajunge acum la o forță de 3000Pa. Acest lucru necesită mai multe adaptări în constituția noului device, deci trebuie menționat și faptul că bateria noului model este acum de 5200mAh, comparativ cu cea de 3200mAh a vechiului model. Cu astfel de specificații, cum să nu adăugăm și cireașa de pe tort: cele 10.000 de vibrații sonice care înlocuiesc acum modul modul standard de mop și care duc posibilitățile de curățare la un alt nivel. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 vine de asmenea cu modificări inteligente de soft, care îi permit acum să recunoască diferitele tipuri de suprafețe și să aleagă să le trateze diferit, din punct de vedere al intensității aspirării și a ștergerii cu mopul. Noua generație va ține minte particularitățile fiecărei suprafețe, astfel încât nu va mai trebui să-ți reprogramezi aspiratorul în cazul în care te muți și îi schimbi mediul de curățare.

Alb sau negru?

Asta e singura întrebare pe care ne-o mai punem, după ce ne-am asigurat deja că Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro este tot ce avem nevoie în materie de dispozitive pentru casă. În cazul în care nu ești încă pregătit să dai click pe butonul ”finalizează comanda”, te invităm pe linkul acesta pentru a descoperi și restul gamei de aspiratoare inteligente Xiaomi, gata să revoluționeze curățenia în casa ta.

Aboneaza-te la newsletter și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.