Xiaomi Watch S1

Xiaomi Watch S1

V-ați săturat să umblați în pantaloni de trening? Brățările sport Mi Band nu mai sunt compatibile cu stilul dvs? Doriți să treceți la un aspect mai clasic și în același timp să vă și monitorizați sănătatea chiar și în timpul întâlnirilor de afaceri? Xiaomi Watch S1 vă deveni sinonim cu performanța, stilul și versatilitatea. Vreți să aflați de ce? Gășiți răspunsul mai jos!

Frumos, confortabil

Am constatat că în curând va deveni o adevărată atracție pentru pasionații de tehnologie. La aceasta vor contribui măsurătorile cuprinzătoare ale indicatorilor de sănătate și modulul GPS avansat de cea mai înaltă clasă, care, combinate cu o manoperă impecabilă, formează un ansamblu excelent. Deoarece ceasul este foarte elegant, chiar și în timpul unei conferințe importante, acesta vă va examina nivelul de stres și vă va ajuta să îl reduceți cu exerciții de respirație. De asemenea, vă veți monitoriza ritmul cardiac, saturația de oxigen din sânge, ținând cont de ceea ce contează cel mai mult - sănătatea dumneavoastră.

Își va dovedi eficiența la orice sesiune de antrenament!

Faci antrenamente de forță sau preferi yoga? Există 117 moduri de fitness pentru a vă ajuta să vă urmăriți meticulos progresul. Obțineți măsurători mai precise și înregistrări mai bune ale progreselor înregistrate în atingerea obiectivelor dumneavoastră. Asigurați-vă că nu pierdeți nimic atunci când faceți exerciții la sală, deoarece informațiile despre apelurile primite apar pe ecranul Xiaomi Watch S1. Vorbiți la ceas cu ajutorul modulului Bluetooth încorporat, fără a întrerupe activitățile pe care le desfășurați în acel moment. Îmbinați plăcutul cu utilul și vorbiți cu cei dragi oricând doriți.

Vei vedea ce este important, în orice condiții.

Xiaomi Watch S1 nu numai că se potrivește bine cu orice stil, dar funcționează pentru a măsura o varietate de antrenamente și are grijă de sănătatea ta. De asemenea, vă oferă acces constant la toate datele în timp real. Puteți vedea ce se întâmplă cu corpul dumneavoastră în timp real la încheietura mâinii pe ecranul AMOLED de 1,43". O rezoluție de 326ppi și o rată de reîmprospătare ridicată de 60Hz vă vor oferi o citire clară a tuturor informațiilor care vă interesează. Ecranul strălucitor este protejat de o sticlă sintetică de safir de cea mai înaltă calitate, care prelungește și mai mult durata de viață a ceasului.

Sperăm că nu mai aveți nevoie de alte dovezi ale caracterului său unic. Convingeți-vă de puterea sa neobișnuită pe propria piele, cumpărându-l chiar azi!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.