Xiaomi 12X este aici!

Xiaomi 12X este aici!

Telefoanele inteligente din seria 12 de la Xiaomi sunt adevărate capodopere, ispititoare nu doar prin look, ci mai ales prin ceea ce se află în interior. Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro și Xiaomi 12X sunt trei modele de excepție, despre care se va face mare tam-tam! În articolele publicate până acum, am reușit să aducem specificațiile a două (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro) din cele trei dispozitive care au fost lansate zilele trecute. În acest articol ne vom concentra toată atenția asupra ultimului dintre reprezentanți, și anume Xiaomi 12X. Ce se ascunde sub acest nume misterios? Despre acest lucru și multe alte lucruri interesante veți afla mai jos

La prima vedere

Xiaomi 12X este un smartphone la care trebuie doar să te uiți pentru a te pierde definitiv! Nuanțele sale discrete (albastru, violet, gri) vor captiva pe oricine care apreciază minimalismul cu o notă de eleganță, în timp ce dimensiunea sa practică va duce confortul utilizatorului la cel mai înalt nivel. O singură mână este suficientă pentru a răsfoi ultimele știri sau pentru a efectua un apel telefonic important cu Xiaomi 12X. Cu toate acestea, avantajele sale vizuale nu se opresc aici! Forma smartphone-ului merită lăudată, la fel ca și atenția la detalii în fiecare aspect. Marginile plate, finisajul mat, greutatea redusă sau carcasa din aluminiu - acestea sunt doar câteva dintre argumentele în favoarea lui Xiaomi 12X. Mai e ceva? E din ce în ce mai bine!

Ecranul este un element foarte important

După ce am admirat panoul din spate al Xiaomi 12X, trecem rapid la partea frontală, la ecran, care este protejat de Corning® Gorilla® Glass Victus™. Și credeți-ne, sunt multe de protejat! Ecran AMOLED HDR 10+, rată de reîmprospătare de 120 Hz, 419 PPI, tehnologie True Color. Mai trebuie să continuăm? Compilarea acestor parametri înseamnă că nimeni nu mai trebuie să fie convins de calitatea experienței audiovizuale oferite de Sound by Harman Kardon și Dolby Atmos®. Cele 68 de miliarde de culori și sunetul impecabil care iese din difuzoarele stereo vorbesc de la sine. De acum încolo, tot conținutul pe care îl veți reda pe cel mai nou Xiaomi 12X va fi un festin nu doar pentru ochi, ci și pentru urechi. Grozav, nu?

Lucrați după pofta inimii

Petreceți ore îndelungate în fața ecranului smartphone-ului - lucrați, vă uitați la filme, ascultați podcast-uri? Atunci Xiaomi 12X este modelul potrivit pentru dvs.! Indiferent de modul în care îl utilizați, acesta vă va oferi o activitate îndelungată și eficientă la viteză maximă. Acest lucru se datorează procesorului Qualcomm® Snapdragon® 870, care va îndeplini chiar și cele mai solicitante sarcini cu grația și ușurința obișnuită. E fierbinte? Nu ar trebui să vă faceți griji nici pentru asta! Cu răcirea cu lichid VC pe o suprafață de până la 2.600 mm², puteți fi siguri că Xiaomi 12X își va menține corpul rece pentru o perioadă foarte lungă de timp. O baterie durabilă? Nici acesta nu putea lipsi din smartphone-ul dezbătut astăzi. 4500mAh este o capacitate cu care coșmarurile unui LED intermitent care indică lipsa de energie vor fi de domeniul trecutului... Bateria utilizată în modelul Xiaomi 12X se mândrește cu cea mai mare densitate de energie din istoria Xiaomi, asupra căreia o utilizare intensivă nu va lăsa nici cea mai mică amprentă.

Sperăm că nu mai aveți nevoie de alte dovezi ale caracterului său unic. Convingeți-vă de puterea sa neobișnuită pe propria piele, cumpărându-l chiar azi!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.