Cum va fi cel mai nou Xiaomi 12?

Cum va fi cel mai nou Xiaomi 12?

În articolul precedent am prezentat principalele caracteristici ale modelului de top Xiaomi 12 Pro, iar acum vom lua sub lupă specificațiile modelului de bază Xiaomi 12. Încă de la prima vedere este clar că avem de-a face cu un smartphone din raftul de top. Începând cu designul magistral și execuția perfectă, camerele avansate până la parametrii performanți. Rămâneți cu noi și aflați mai multe despre cel mai recent smartphone Xiaomi 12, care va fi disponibil pe Mi-Home.ro!

Design și putere imbatabilă

Am menționat imediat designul unic, pentru că este primul lucru care frapează ochiul după ce scoatem smartphone-ul din cutie. Dimensiunea compactă a ecranului său de 6,28" afectează în mod pozitiv confortul de utilizare, fără a restricționa spațiul de lucru, ceea ce este esențial pentru o activitate productivă sau pentru jocuri captivante. Culorile suave și pastelate de albastru, violet și gri se îmbină perfect cu insula modernă cu trei camere, formând un design cum nu a mai fost niciodată. Alegeți Xiaomi 12 sau oricare dintre celelalte modele din serie și veți avea un stil unic pentru anii următori. Cu toate acestea, nu doar aspectul este esențial! Sub carcasa unică a modelului menționat mai sus se află componente puternice, care vă vor ține pasul cu dumneavoastră timp de mulți ani de acum încolo. 8GB de RAM sună ca un computer desktop puternic, nu ca un dispozitiv compact pe care îl puteți pune convenabil în buzunar, nu-i așa? Cu toate acestea, noua generație de dispozitive Xiaomi este o adevărată revoluție și în ceea ce privește performanța. Memoria RAM considerabilă este însoțită de o memorie rapidă UFS 3.1 încorporată de 128 sau 256 GB, în funcție de nevoile tale. Xiaomi 12 este putere pură, garantată de procesorul Snapdragon® 8 Gen 1, cea mai recentă și mai puternică creație de la Qualcomm®. Această căutare constantă a performanțelor de top a dus la acest eveniment, la lansarea seriei Xiaomi 12!

Ecranul perfect

Rapid, frumos și bine protejat - așa poate fi descris pe scurt ecranul celui mai recent Xiaomi 12. Veți experimenta o fluiditate adevărată cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Acest lucru înseamnă că fiecare sesiune de joc va crește ritmul, ridicând la maximum emoția jocurilor virtuale. În plus, Xiaomi 12 va detecta fiecare atingere, chiar și cea mai mică, datorită eșantionării tactile de 480 Hz a ecranului. Aceasta este o caracteristică care ar trebui să îi intereseze în special pe fanii jocurilor și pe cei care frecventează cu regularitate rețelele sociale. Cu Xiaomi 12, fiecare joc și răsfoirea conținutului preferat vor deveni o plăcere pură. De o experiență vizuală de neuitat se va ocupa tehnologia AMOLED, datorită căreia veți vedea profunzimea maximă a culorilor, indiferent de situație. Un raport de contrast masiv de 5.000.000 : 1 combinat cu suportul HDR10+ îmbunătățește experiența de vizionare, prezentând o gamă largă de tonuri de culoare. Toate atuurile ecranului senzațional al lui Xiaomi 12 sunt în siguranță datorită stratului de sticlă temperată ultrarezistentă Corning® Gorilla® Glass Victus®. Aceasta nu este doar cea mai recentă creație a acestui producător, ci și o garanție de protecție maximă în fiecare zi! Nu există un sentiment mai rău decât nesiguranța care însoțește vederea unui smartphone care zace cu ecranul pe un pavaj de beton... Înarmându-vă nu numai cu Xiaomi 12, ci și cu orice dispozitiv din această serie, vă puteți salva multe momente de teroare!

Un set minunat de camere foto

Niciun smartphone nu ar putea fi numit "inteligent" fără un set de obiective inteligente care așteaptă clipa perfectă pentru a surprinde momente de neuitat în care să vă implice atât pe dvs. cât și pe cei dragi. Xiaomi 12 are trei obiective cu rezoluții de, respectiv: 50 MP, 13 MP și 5 MP. Cel mai mare senzor este, bineînțeles, un obiectiv cu unghi larg cu o focală f/1.88 și stabilizare optică a imaginii. Această combinație vă permite să vă bucurați de toate detaliile, indiferent de mediul înconjurător. Doriți să surprindeți o imagine detaliată în timpul unei ieșiri în oraș? Cu Xiaomi 12 la îndemână, orice este posibil! Funcția revoluționară Xiaomi ProFocus va prinde focalizarea chiar și atunci când încercați să capturați un cadru foarte mișcător. În continuare, senzorul de 13 MP se mândrește cu un câmp vizual uimitor de până la 123°, pe care îl puteți folosi în apropierea sezonului de sărbători. Acest obiectiv cu unghi larg vă va permite să surprindeți chiar și cea mai mare clădire sau un peisaj vast. Nu în ultimul rând, obiectivul telemacro de 5 MP vă permite să surprindeți chiar și cel mai mic obiect în detaliu. Setul uimitor de trei lentile utilizate pe Xiaomi 12 asigură că fiecare fotografie a peisajului sau a unei persoane dragi va fi exact așa cum ați visat să fie!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.