Review POCO X4 Pro 5G

Review POCO X4 Pro 5G

Sunteți gata să aflați mai multe despre noul POCO? Vă sugerăm să vă așezați pe scaunul dumneavoastră preferat cu o cană de cafea fierbinte și să citiți recenzia celui mai recent reprezentant al seriei. Iată un smartphone care, într-o perioadă foarte scurtă de timp, a reușit să urce în top...

Începutul unei noi ere

Este greu să nu-ți placă seria POCO când surprinde atât de des și atât de plăcut. Recent, în timpul lansării POCO X4 Pro 5G, a putut fi observat un alt exemplu în acest sens. A fost ușor de simțit că un jucător cu adevărat puternic intră pe piață. De ce credem asta? Ei bine, POCO X4 Pro 5G îndeplinește cele mai înalte cerințe de performanță. Acest lucru este determinat nu numai de bateria de 5000 mAh, ci și de rapiditatea cu care se încarcă. Este nevoie doar de o jumătate de oră pentru a ajunge la o putere de 90%. Rapid, nu? Și acesta este doar începutul listei de avantaje ale lui POCO X4 Pro 5G!

Fără rival

Oricum ai privi lucrurile, ecranul unui smartphone trebuie să impresioneze pentru a ieși în evidență în vreun fel. Dacă ecranul în sine este excelent realizat, cu o gamă largă de culori și o rată de refresh ridicată de 120 Hz care completează experiența utilizatorului, nu există nicio posibilitate de a fi nemulțumit. Acesta este motivul pentru care interesul pentru noul POCO X4 Pro 5G este atât de mare. După ce am făcut o listă a tuturor caracteristicilor care alcătuiesc un afișaj excelent, POCO X4 Pro 5G ar obține singur nota maximă. Să analizăm mai îndeaproape factorii individuali. Este un ecran AMOLED FHD+ de 6,67", cu un raport de contrast de 4.500.000:1 și reproducere a culorilor DCI-P3. Această combinație garantează o experiență vizuală uimitoare, plină de detalii și realism. Luminozitatea ridicată de până la 1.200 de nits vă permite să utilizați smartphone-ul chiar și în condiții de lumină naturală intensă.

Siguranță pentru ochii tăi

Merită să ne amintim că, deși tehnologia și conștientizarea impactului pe care îl are privitul la ecrane aproape 24 de ore din 24, 7 zile din 7, au făcut mari progrese, trebuie să avem grijă să respectăm anumite reguli de siguranță. Se poate spune că, în prezent, a sta ore întregi în fața calculatorului sau a telefonului este mai puțin dăunător decât acum 10 ani. Evoluțiile moderne aduc cu ele o serie de caracteristici de siguranță, cum ar fi, de exemplu, diferitele funcții utilizate pe POCO X4 Pro 5G: modul de citire 3.0 și setările extrem de utile pentru adaptarea luminozității ecranului la condițiile din jur. Toate aceste schimbări și îmbunătățiri aparent minore au ca rezultat o bună funcționare a ochilor noștri. Cu toate acestea, numeroasele măsuri de precauție nu înlocuiesc obiceiurile bune. Așadar, nu uitați să acordați pauze scurte ochilor în timp ce lucrați și să vă uitați în altă parte timp de 30 de secunde cel puțin la fiecare jumătate de oră. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți performanța vizuală. Credeți-ne, merită!

Ce este cel mai valoros

Toată lumea știe că aspectul nu este totul, pentru că interiorul este cel care contează cu adevărat. Așa că am aruncat o privire în interiorul frumosului POCO X4 Pro 5G și am găsit un puternic procesor Snapdragon® 695 pe 6nm, răcit de tehnologia avansată LiquidCool 1.0 Plus. Acest lucru se traduce printr-un gameplay mai bun și o performanță mai rapidă, în timp ce mecanismul de super vibrații vă ajută să intrați și mai mult în acțiune. Simțiți acțiunea pe pielea dumneavoastră! Ascultați sunetele din lumea jocului și bucurați-vă de un divertisment fenomenal.

Ce este cel mai valoros

Sunteți deja nerăbdător să puneți mâna pe noul POCO X4 Pro 5G? Dacă da, aruncați o privire la fișa produsului și comandați imediat acest model unic al seriei POCO. Răsfățați-vă cu divertisment de cea mai bună calitate!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Ce culoare veți alege?

Acum că știți câteva lucruri despre el, puteți decide cu încredere să cumpărați bestsellerul nostru actual. Designul remarcabil și emblematic ispitește prin simplitatea sa, dar nu este singurul motiv care atrage atenția... Opțiunile unice de culoare vă vor seduce și pe dumneavoastră! Depinde de dumneavoastră să decideți care va fi modelul potrivit. Alegeți din trei opțiuni unice: grațiosul Graphite Gray, clasicul Polar White sau fascinantul Star Blue.

Care este memoria cea mai bună pentru dumneavoastră?

Că să nu uităm ceva, vă reamintim că atunci când veți achiziționa acest smartphone după lansarea sa, puteți alege între trei opțiuni de memorie: 6/64GB, 6/128GB sau 8/128GB. Fiecare dintre acestea vă fi prezentată pe site-ul nostru în curând. Nu ratați acest eveniment și înscrieți-vă astăzi la newsletter-ul nostru, pentru a fi la curent cu noutățile noastre!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.