Review Mi Camera 2K (Magnetic Mount)

Review Mi Camera 2K (Magnetic Mount)

Dacă doriți să vă securizați casa, apartamentul sau biroul, puteți apela la soluțiile disponibile la Mi-Home.ro. Pe site-ul nostru veți găsi cel puțin câteva opțiuni de dispozitive Xiaomi care ar trebui să vă satisfacă cele mai înalte așteptări. În ultima lună, am testat noi înșine câteva camere, ceea ce ne-a permis să înțelegem și mai bine misterul dispariției prăjiturilor cu ciocolată din camera de zi :) . Doriți să aflați mai multe despre impresiile noastre despre Mi Camera 2K (Magnetic Mount)? Dacă răspunsul la această întrebare este da, vă invităm să citiți mai departe!

Instalare foarte simplă

De aici începe totul, trebuie doar să descărcați aplicația Mi Home/Xiaomi Home, să conectați camera pe care ați cumpărat-o la o sursă de alimentare și să scanați codul QR prezent pe ambalajul dispozitivului. În cele din urmă, selectați locația în care va fi amplasat noul accesoriu și montați camera acolo. După câțiva pași simpli, veți putea deja să vă bucurați de funcționarea Mi Camera 2K (Magnetic Mount), sincronizată cu aplicația mobilă.

Putere

După ce camera a fost montată într-o locație convenabilă, puteți trece la observare. Cu aplicația Mi Home/Xiaomi Home instalată, smartphone-ul dvs. va afișa imaginile înregistrate de unul sau mai multe dintre dispozitivele montate (până la maximum 3). Interfața îmbunătățită a software-ului vă va permite să vizualizați rapoarte de la toate camerele simultan. Veți putea nu numai să urmăriți ceea ce se întâmplă, ci și să ascultați orice sunet care însoțește situația. În plus, microfonul încorporat al Mi Camera 2K (Magnetic Mount) vă va permite să efectuați apeluri vocale bidirecționale. Atunci când cineva apare în apropierea camerei, vă poate contacta. Difuzoarele îmbunătățite și actualizate vor face ca sunetul să fie extrem de clar și fără zgomot.

Calitate excelentă

Datorită iluminării integrate cu infraroșu de 940 nm, veți putea vedea situațiile înregistrate de camere chiar și pe timp de noapte. Calitatea imaginii foarte clare nu va scădea nici măcar atunci când faceți zoom, iar înregistrarea audio clară vă va asigura că veți auzi chiar și cel mai mic foșnet. Această combinație de caracteristici asigură o calitate excelentă a înregistrărilor, oferindu-vă un sentiment și mai mare de siguranță în propria casă, apartament sau birou.

Alte facilități

Siguranța că nu veți pierde nimic vă va ajuta să dormiți liniștit, iar un bonus suplimentar al produsului este că poate fi controlat vocal cu ajutorul Amazon Alexa și Google Assistant. În plus, Mi Camera 2K (Magnetic Mount) își poate roti poziția bazei până la 180 de grade, oferindu-vă o gamă largă de vizibilitate. Detectarea persoanelor cu ajutorul inteligenței artificiale este o garanție că nu veți primi notificări inutile în aplicație. Doar atunci când un vizitator neașteptat apare în fața camerei va apărea o alertă pe smartphone-ul dumneavoastră.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.