Noul robot Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra!

Noul robot Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra!

Produsele noi lansate și-au făcut deja loc pe Mi-Home.ro. Le veți găsi nu numai în secțiunea noutăți, ci și în categoriile individuale de pe site. Astăzi vom vedea cum funcționează una dintre aceste noutăți. Luăm la puricat aspiratorul autonom de la Xiaomi. Vedeți ce poate face inovatorul Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra!

Cum a ieșit pe piață?

O vorbă populară spune că:: "necesitatea este mama invenției". Cu aceste cuvinte în minte, ca răspuns la interesul tot mai mare pentru aspiratoarele autonome, am decis să introducem un model îmbunătățit. Așa a fost creat Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, echipat cu cea mai recentă clasă de componente. Robotul cu o varietate de funcții a devenit un echipament și mai atractiv pentru utilizarea zilnică. Datorită senzorilor avansați, cum ar fi: -prag -coliziune -LDS - scanarea cu laser a camerei -perete -cădere Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra poate străbate casa într-un mod mai eficient și mai sigur, fără riscul de a suferi accidente în timpul activității.

Putere

Pentru o eficiență sporită, noul Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra este echipat cu un motor puternic care îi permite să atingă o putere de aspirare de până la 4000 Pa. Atunci când curățați colțurile casei, robotul de curățare nu va lăsa nici măcar o firimitură în urmă. Datorită senzorilor săi încorporați, nu va trece peste obiectele din calea sa. Iar cu ajutorul tehnologiei de evitare a obstacolelor, veți putea privi liniștit cum noul dvs. aspirator se îndreaptă spre iubita dvs. consolă. Vă promitem că Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra nu-i va face rău nici ei, nici lui.

Navigare excelentă

În plus față de capacitatea sa de a evita provocările, sub forma unor obiecte mai mari, manevre de eschivare sau scări, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra are mult mai multe de oferit. Sistemul de navigație cu laser LDS asigură o mai bună planificare a traseului aspiratorului. După introducerea în memoria robotului a unei hărți a zonei care urmează să fie curățată, care poate fi: un birou, o casă sau un apartament, traseul va fi proiectat în mod inteligent. De ce ar trebui ca robotul să se învârtă în cerc când poate lucra mai eficient?

Baterie de mare capacitate

Pentru funcționarea îndelungată și neîntreruptă a dispozitivului, este nevoie de energie suficientă. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra funcționează cu o baterie de mare capacitate de 5200 mAh și datorită acestei baterii este capabil să curețe până la 240 ㎡ la o singură încărcare.

Chiar mai independent

Atunci când am proiectat Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, am făcut un pas înainte, adăugând la acesta un dispozitiv suplimentar - Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station. Scopul său este de a vă face procesul de curățare și mai ușor. Odată ce recipientul de praf de 400 ml este plin, robotul mop Xiaomi va ajunge la stația propriu-zisă și va elimina deșeurile, astfel încât vă puteți întoarce imediat la curățenia ulterioară. A sosit momentul în care nu mai trebuie să vă supravegheați aspiratorul. Porniți-l din aplicația Mi Home și bucurați-vă de o podea curată, fără cel mai mic efort. Nu uitați, puteți cumpăra separat sau ca pachet cu Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.