Aspirare mai confortabilă cu Xiaomi

Aspirare mai confortabilă cu Xiaomi

Recent, o nouă serie de aspiratoare autonome Xiaomi a fost pusă în vânzare. Este posibil să cunoașteți deja mai mulți reprezentanți ai acestui tip de produse. Totuși, astăzi, am pregătit ceva nou pentru voi! Bine ați venit la recenzia stației de andocare pentru Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Vei învăța cum să faci procesul de curățare și mai ușor!

10 secunde și praful dispare...

Principiul de funcționare al robotului Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra este foarte simplu. Trebuie doar să îl porniți manual sau folosind aplicația Mi-Home/Xiaomi Home. Aspiratorul curăță locuința, folosind harta mediului înconjurător stocată în memoria sa. De obicei, după ce curăță numeroase suprafețe, dispozitivul se întoarce la stația sa pentru a se pregăti pentru următoarele operațiuni. Între timp, este posibil că recipientul de murdărie să se fi umplut. Acesta este momentul în care interveniți, luați o pauză de la activitate și goliți recipientul de praf. Doar atunci, amândoi (tu și curajosul robot aspirator cu mop autonom Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra vă puteți întoarce la treburile voastre. Nu este cazul să efectuați aceasta operațiune, atunci când utilizați stația de golire automată Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. După cum puteți ghici de altfel, stația va goli singură rezervorul Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Acest lucru înseamnă și mai multă autonomie pentru aspirator, ceea ce înseamnă mai puțină intervenție din partea dumneavoastră. Tocmai când credeți că nu poate fi mai ușor, se pare că este posibil cu Xiaomi!

Numai pentru Ultra

Înainte de a cumpăra, rețineți că stația de golire automată Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station în cauză este compatibilă doar cu Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Numai acest model de aspirator poate beneficia de serviciile unei platforme fiabile de andocare, curățare și încărcare.

Cum funcționează?

Încercați să vă imaginați cum ar fi curățarea unui tub metalic. Când vrei să scoți ceva din acesta, o metodă încercată și testată este de a sufla ferm în deschidere, astfel încât ceea ce se ascunde în interior să iasă pe partea cealaltă. Principiul robotului Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station este foarte similar. Cu toate acestea, diferența constă în faptul că aerul care circulă prin dispozitiv are o presiune de 16.500 Pa. Acesta este motivul pentru care golirea rezervorului este atât de rapidă. Cu o asemenea forță de suflare, 10 secunde sunt suficiente pentru a curăța rezervorul robotului de curățare. Construcția produsului este concepută astfel încât reziduurile de murdărie să nu se depună în colțurile și crăpăturile stației, iar acest lucru este ajutat de utilizarea unui sistem de descărcare cu două canale.

Suficient pentru o perioadă lungă de timp

Stația de golire automată Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station poate conține până la 4 litri de murdărie menajeră. Doar atunci când este plin cu această cantitate de praf, va trebui să interveniți din partea dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton și capacul dispozitivului se va deschide, dezvăluind sacul de praf. După cum puteți vedea, cu Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, nu este nevoie de mult efort pentru a avea grijă de o casă sau un apartament curat. Aflați singuri cumpărând acest produs de la Mi-Home.ro

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.