Seria Redmi Note 11 este aproape!

Seria Redmi Note 11 este aproape!

Recent, pe blogul nostru, am publicat o previzualizare a viitorului Redmi Note 11. Este un smartphone care anunță un salt semnificativ în domeniul performanței mobile și al accesului convenabil la funcții uimitoare. Cu toate acestea, odată cu Redmi Note 11, vin alte 3 modele, care oferă chiar mult mai mult… Cum este posibil? Rămâneți alături de noi și haideți să aflăm împreună! Vom doza emoțiile prin prezentarea noilor modele în ordinea de la senzațional la incredibil.

Senzaționalul Redmi Note 11S

Este un smartphone care a parcurs un drum lung pentru a deveni partenerul tău perfect de zi cu zi. Ideea este să oferi cât mai multe caracteristici la un preț cât mai mic, iar Redmi Note 11S este făcut exact pentru asta! Primul lucru care atrage atenția, fără îndoială, este camera cu rezoluție crescută până la 108MP. Cu o astfel de cameră principală și o deschidere f / 1.9, puteți fi siguri că fiecare fotografie va fi luminoasă și bogată în detalii. Cu toate acestea, trebuie să aveți pe ce să vedeți aceste fotografii uimitoare... Nici din acest punct de vedere, Redmi Note 11S nu dezamăgește, oferind un frumos ecran AMOLED de 6,43" AMOLED cu o rată de refresh rapidă de 90 Hz. Viteza lui de a fost, de asemenea, îmbunătățită și datorită procesorului modern MediaTek Helio G96. Cooperarea strânsă a acestui sistem cu 6 sau 8 GB de memorie RAM este o garanție a multor ani de performanță fără compromisuri.

Fenomenalul Redmi Note 11 Pro

Redmi Note 11 Pro reprezintă un alt salt calitativ alt seriei. Ce îl deosebește de Redmi Note 11 și Redmi Note 11S? Cu siguranță încărcarea ultra-rapidă de 67W, la care ai acces chiar din cutie! O astfel de eficiență mare a încărcării asigură faptul că smartphone-ul este întotdeauna gata de lucru. Redmi Note 11 Pro are, de asemenea, un ecran de 6,67" cu tehnologie AMOLED cși rată de refresh de până la 120 Hz. Navigând pe site-urile dvs. preferate și pe rețelele sociale pe acest ecran, puteți fi siguri că acestea vor fi afișate întotdeauna la cea mai înaltă calitate. Capacitatea de reacție a sistemului este îmbunătățită de rata de refresh tactilă de 360 Hz. Fiecare, chiar și cea mai mică atingere a ecranului va fi înregistrată imediat, ceea ce va face gamingul pe mobil mult mai facil și va crește șansele de câștig!

Incredibilul Redmi Note 11 Pro 5G

L-am păstrat pe cel mai bun pentru final. Redmi Note 11 Pro 5G este forma finală a celei mai recente serii de smartphone-uri Xiaomi. Nu numai că este echipat cu cele mai bune specificații ale modelelor anterioare, dar are și câțiva ași proprii în mânecă. O putere și mai mare se datorează procesorului octa-core Qualcomm® Snapdragon® 695, în timp ce sistemul grafic integrat Adreno ™ 619 garantează o experiență de gaming fluidă chiar și pe cele mai nou lansate jocuri. O astfel de performanță puternică a procesorului Redmi Note 11 Pro 5G este susținută de o baterie uriașă de 5000mAh. Nu vă faceți griji, alegând modelele anterioare, puteți conta, de asemenea, pe aceeași capacitate a bateriei! Cea mai importantă funcție a lui Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G este însă dezvăluită de numele său ... Desigur, este vorba despre compatibilitatea cu viitoarea rețea 5G, care se dezvoltă în mod constant în fața ochilor noștri.

Te invităm la lansare

Acum că te-am făcut curios, avem un bonus. Te invităm să vezi lansarea acestor telefoane live, azi, 22 Februarie 2022, ora 19:00.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.