Fluiditate de 120Hz cu POCO X3 NFC

Fluiditate de 120Hz cu POCO X3 NFC

Rata de reîmprospătare a ecranului a fost un subiect fierbinte în categoria monitorului PC-ului de mulți ani, dar a devenit un subiect popular pe piața smartphone-urilor doar în ultimii doi ani, când primele smartphone-uri s-au îndepărtat de 60Hz standard. În 2020, ecranele cu o rată de reîmprospătare de 120Hz au devenit una dintre cele mai populare caracteristici ale telefoanelor emblematice.

Cum funcționează rata de reîmprospătare a ecranului?

Măsura ratei de reîmprospătare determină cât de des este afișat conținutul de pe ecran. Rata de reîmprospătare, măsurată în Hz, contează numărul de reîmprospătări ale afișajului în fiecare secundă. Ecranul de 60Hz se reîmprospătează de 60 de ori pe secundă, iar ecranul de 120Hz se reîmprospătează de două ori mai repede decât panoul de 60Hz.

Ecranul smartphone-ului nu se reîmprospătează în același timp în fiecare ciclu. În schimb, fiecare rând orizontal de pixeli este reîmprospătat secvențial până când întregul afișaj se actualizează la rata necesară. Acest lucru devine evident atunci când filmați ecranul în mișcare lentă, ceea ce face ca ecranul să pâlpâie atunci când îl vizualizați cu camera smartphone.

Verifică

POCO X3 NFC 120Hz

Avantajul este vizibil cu ochiul liber

Creșterea netezimii este principalul avantaj al ratei mai mari de reîmprospătare. Mai multe cadre care apar în același timp reduc distanța dintre fiecare cadru. Deși acest lucru nu este un lucru pe care utilizatorii îl pot observa în mod conștient, marea majoritate a oamenilor poate simți diferența dintre fiecare rată de reîmprospătare.

O rată de reîmprospătare mai mare înseamnă că mișcarea dintre fiecare cadru pare mai lină. Derularea aplicației și meniurile vor fi mai fine, iar neclaritatea mișcării - neclaritatea pe care o vedeți între acțiuni - va fi, de asemenea, vizibil redusă. Afișajele mai rapide își arată adevăratul avantaj doar în jocuri. Framerate mai mari au un impact vizibil, deoarece întârzierea vizuală este mai mică, iar jocul se simte mai lin pentru o experiență mai bună.

Verifică

POCO X3 NFC 120Hz

Odată ce ați experimentat 120Hz, nu va mai exista nicio întoarcere

După ce au încercat un afișaj cu o rată de reîmprospătare ridicată, mulți utilizatori consideră că acest lucru are un impact uriaș asupra modului și confortului în care este operat dispozitivul. Experiența de afișare lină de 120Hz face dificilă revenirea la un ecran standard cu o rată de reîmprospătare mai mică. Rata ridicată de reîmprospătare arată că POCO X3 NFC este perfect pentru jucători și oferă o experiență lină și de neegalat. Faceți clic pe bannerul de mai jos și aflați totul despre caracteristicile uimitoare ale noului PFCO X3 NFC. Smartphone-ul este deja disponibil pentru pre-vânzare, iar în data de 15.09 o mare vânzare Flash, doar la Mi-Home.pl!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.