Cea mai așteptată petrecere tocmai a început

Cea mai așteptată petrecere tocmai a început

Ce poate fi mai frumos decât să începi anul cu o Petrecere și nu cu una oarecare, ci cu Petrecerea de Lansare a magazinului online oficial Xiaomi in Romania, MI-HOME.RO.

Petrecerea unde nimeni nu se plictisește

La 10 ani de la înființare, compania de origine chineză, Xiaomi, a ajuns numărul 3 mondial în topul producătorilor de telefoane mobile și este din ce in ce mai evident că visul de la care fondatorul Lei Jun a plecat, "Tehnologia avansată la dispozitia fiecaruia", este pe cale de a se împlini. Xiaomi se concentrează pe dezvoltarea tehnologiei pentru a echipa dispozitive inteligente menite să ne aducă mai mult confort în viața de zi cu zi.

Cu ocazia deschiderii magazinului online Mi-Home.ro, am decis ca în fiecare zi, până pe 25 ianuarie, să oferim tuturor utilizatorilor care trec pragul magazinului online, reduceri semnificative, ce vor fi afișate zi de zi pe pagina evenimentului

Beneficiezi până pe 25 ianuarie de prețuri speciale și oferte Flash Sale la toate produsele tale îndrăgite, iar în plus poți descoperi o multitudine de produse inovatoare menite să îți ușureze viața. Intră pe pagina dedicată evenimentului de lansare și vei descoperi reduceri uimitoate la smartphone-urile Redmi sau Mi 10T, purificatoare de aer, aspiratoare robot și bine cunoscutele brătări fitness Mi Smart Band 5 si Mi Watch Lite.

Pentru o experienta online cât mai plăcută comanda online în siguranță, de pe MI-HOME.RO, cu livrare din stoc, garanție oficială și retur în 14 zile dacă ești nemulțumit/ă.

Echipa MI-HOME.RO îți urează,
Happy Shopping!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.