Mi Watch Lite a ajuns și în România

Mi Watch Lite a ajuns și în România

Mi Watch Lite a ajuns oficial pe piața din România și îl puteți cumpara din magazinul online Mi-Home.ro.

Dispozitivele Xiaomi au devenit populare prin fiabilitate si accesibilitate. Acest lucru este valabil pentru smartphone-urile și trackerele de fitness (cum ar fi Mi Smart Band 5) , iar ultima lansare, ceasul inteligent, Mi Watch Lite, nu face exceptie.

Xiaomi Mi Watch Lite este un ceas inteligent de bază cu o gama surprinzătoare de funcții de fitness. Dacă vă întrebați dacă ar trebui să cheltuiți banii pe acest ceas inteligent foarte accesibil, va poftim sa cititi in urmatoarele randusi, prezentarea completa a noii generatii Xiaomi Mi Watch Lite.

Vine cu o fișă de specificații surprinzător de bună pentru prețul sau

Deși forma sa te duce cu gandul la un ceas inteligent Mi Watch Lite , trebuie privit mai degraba ca o brata pentru fitness (Mi Band) cu un ecran mai mare. Cu siguranta există diferențe importante între cele două, dar Mi Watch Lite se concentrează mai mult pe fitness, nu pe caracteristicile smartwatch-ului.

Xiaomi Mi Watch Lite are un GPS încorporat, un senzor optic de ritm cardiac și un grad de rezistență la apă de 5ATM. Pentru pasionatii de jogging si alergatori faptul că este echipat GPS + GLONASS (nu GPS conectat) il va face cu siguranta remarcat si apreciat.

De asemenea, poate urmări o varietate de moduri sportive ca de exemplu alergare în aer liber sau pe bandă de alergat, alergare pe traseu, ciclism în interior și în aer liber, mers pe jos, înot în apă deschisă, înot la piscină, cricket, drumeții și antrenamente freestyle.

Daca te antrenezi la bazin sau inoti in ape deschise trebuie sa stii ca Mi Watch Lite este waterproof si rezista pana la 5 ATM.

Xiaomi Mi Watch Lite este dotat cu un senzor de ritm cardiac forte sensibil ce permite monitorizarea ritmului cardiac toată ziua în trepte de 30, 10, 5 sau 1 minut sau cu verificări manuale pe tot parcursul zilei. De asemenea, vă poate alerta dacă ritmul cardiac depășește nivelul normal în timpul inactivității.

Pana la 9 zile de utilizare cu o singura incarcare

Daca Mi Watch Lite este utilizitat zilnic in modul de baza, insemnand monitorizarea somnului, afisarea notificarilor sau antrenamente fitness neregulate, va veti putea bucura de 9 zile de utilizare fara a reincarca bateria.

Aceasta poate scade insa in cazul acelora dintre dvs. care fac antrenamente sustinute aproape zilnic.

In ceea ce priveste accesibilitatea totul este configurat în mare parte în același mod. Glisați în jos pentru notificări, în sus pentru setări rapide, la stânga sau la dreapta pentru widgeturi și apăsați butonul pentru ecranul tuturor aplicațiilor.

Xiaomi Mi Watch Lite este un bun activity tracker pentru fitness, dar totusi ramane un ceas inteligent cu optiuni de bază. Dacă cautati experiența Mi Band și doriți beneficiile unui ecran mai mare, cel mai recent ceas inteligent Xiaomi este o opțiune excelentă.

Mi Watch lite este disponibil pe Mi-Home.ro in trei variante de culori: Black, Navy Blue, Ivory.

Creaza-ti cont si urmareste promotiile Mi-Home.ro, cel mai mare magazin online Xiaomi din Romania.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.