Mi 11, cel mai recent smartphone Xiaomi, a fost prezentat oficial.

Mi 11, cel mai recent smartphone Xiaomi, a fost prezentat oficial.

Xiaomi Mi 11 aduce caracteristicile și performanțele camerei foto de studio în buzunarul utilizatorilor.

Xiaomi a lansat cel mai recent model Mi 11 pentru piețele globale, punând la dispoziția utilizatorilor, un adevărat studio de film.

Liderul global în domeniul tehnologiei Xiaomi, a anunțat astăzi lansarea globală a Mi 11, cel mai recent model în gama sa populară de smartphone-uri Mi. Un dispozitiv cu adevărat premium, Mi 11 debutează cu unele îmbunătățiri revoluționare față de predecesorul său, inclusiv un chipset Qualcomm® Snapdragon ™ 888, o cameră triplă spate de 108MP, un sistem audio cinematic și încărcare wireless de 50W.

Eliberați-vă potențialul creativ cu o cameră triplă de 108MP și o serie de moduri avansate de film AI

Cu o camera video triplă cu multiple configurări și facilități demne de un studio de film, Mi 11 transformă orice pasionat de fotografie și videoclipuri începător, într-un regizor de film cu configurarea sa triplă a camerei din spate.

M 11 dispune de o cameră cu unghi larg, de 108MP, fiind cea mai înaltă rezoluție, la nivel tehnologic, pentru shooter-ul său principal. Mi 11 captează imagini clare cu detalii uimitoare, comparabile doar cu cele ale DSLR-urilor profesionale sau ale camerelor mirrorless. O cameră cu unghi ultra-larg de 13MP și un obiectiv tele-macro de 5MP completează configurația camerei din spate, oferind fotografii impresionante peisaj și detalii cu efecte bokeh strălucitor. Pe partea din față, o cameră frontală de 20MP cu fante perforate minimizează cadrele de pe ecranul de start asigurând în același timp utilizatorii să arate cât mai bine atunci când fac un selfie sau o sesiune chat video cu prietenii.

Bazându-se pe tehnologia existentă a produselor Xiaomi, Mi 11 prezintă noi caracteristici remarcabile pentru fotografie și videografie. Capacitățile îmbunătățite ale modului de noapte oferă modul foto de noapte nu pe una, nici pe două, ci pe trei dintre camerele sale: primară, ultra-largă și frontală. Tehnologia de noapte video de ultimă oră a Mi 11 redefinește complet standardele din industrie prin reducerea zgomotului la nivel RAW pentru fotografii nocturne mai luminoase.

Noul Xiaomi Mi 11 vine cu șase funcții de cinematografie AI disponibile dintr-un singur clic, care adugă o nuanță artistice oricărei filmări; de la Parallel World - care dublează și inversează scena pentru a crea senzația unei lumi oglindite - la Freeze Frame Video - care îngheță și clonează cadre video pentru a da iluzia că părți din videoclipul dvs. sunt blocate în timp. Adepții cinematografici adevărați vor aprecia modul Magic Zoom, ce crează o iluzie a camerei care mărește și micșorează simultan scena, un truc cinematografic întâlnit foarte des în filmele thriller.

Forțând și mai mult standardele din industrie, Mi 11 oferă acum control de fotografiere la nivel de studio cu înregistrarea HDR10 + și noul mod Pro Time-lapse, capabil să regleze viteza obturatorului, ISO, diafragma și EV pentru a face față chiar și celor mai provocatoare situații de lumină ambientală. Controlul la nivel de studio se extinde și la editarea cu funcții AI avansate, inclusiv AI Erase 2.0, care permite utilizatorilor să elimine obiecte sau linii nedorite din imagini cu un singur clic.

Vedeți și auziți fiecare detaliu cu uimitorul AMOLED DotDisplay de 120Hz 6,81 ”și sistemul profesional de sunet de la Harman Kardon

Xiaomi Mi 11 oferă unul dintre cele mai bune ecrane de pe piață care a primit un rating A +, precum și un premiu pentru cel mai bun afișaj de la DisplayMate, cea mai importantă instituție profesională de evaluare a afișajului, la nivel global. Dispunând de un display AMOLED premium de 120Hz 6,81 ”, Mi 11 este la fel de impresionant de privit pe cât este de utilizat. Cel mai avansat afișaj al lui Xiaomi , strălucește cu rezoluția ultra-înaltă WQHD + și tehnologia de culoare pe 10 biți, permițând o claritate uluitoare și tranziții de culoare foarte fine. Simplitatea întâlnește confortul cu tehnologia sa Super Resolution, care modernizează videoclipurile cu rezoluție scăzută la calitatea WQHD + fără grija consumului crescut de date.

Având o rată de eșantionare tactilă de 480Hz și un senzor de amprentă pe ecran, Mi 11 permite utilizatorilor să-și deblocheze dispozitivul cu ușurință și rapid, fără crestături sau cadre vizibile care blochează afișajul. Împreună cu corpul său elegant și ușor și aspectul atemporal, Mi 11 oferă o experiență confortabilă de glisare și o senzație de mână, cu marginile netede cu patru curbe și finisajul din sticlă din spate.

Promovând difuzoarele duale Harmon Kardon, armonizate profesional, Mi 11 oferă sunet cinematografic suprem, iar ecranul său curbat Corning® Gorilla® Glass Victus ™ protejează împotriva daunelor costisitoare cauzate de căderi și picături. Mi 11 îmbrățișează un finisaj mat anti-orbire avansat, care prinde lumină, pe care nu aderă amprentele, și va fi disponibil în două variante de culoare: Midnight Grey și Horizon Blue.

Fiți cu un pas înainte cu cea mai avansată și performantă tehnologie din lume

Mi 11 a fost primul telefon care a prezentat Qualcomm® Snapdragon ™ 888, redefinind performanțele emblematice cu cea mai avansată platformă mobilă din lume. Qualcomm® Snapdragon ™ 888 redefinește complet standardele de procesare premium cu GPU-ul Adreno ™ 660, motorul Qualcomm® AI din generația a 6-a și modemul X60 - amestecând tehnologia AI cu o conectivitate rapidă fulgerătoare.

Dispunând de tehnologie de ultimă oră de proces de 5 nm, Mi 11 este mai rapid, mai puternic și mai eficient decât predecesorul său. Dispozitivul nu numai că acceptă jocuri 2K / 120fps / HDR, dar are și un design octa-core dar și Arm Cortex-X1, care crește dramatic performanța. Toate acestea, în timp ce LPDDR5 de 3.200 MHz asigură o viteză incredibilă de transfer de date, care a crescut de la 5.500 Mbps la 6.400 Mbps.

Echipat cu cel mai recent sistem de disipare a căldurii LiquidCool, dispozitivul se ocupă fără efort de jocuri extreme și alte operațiuni ce necesită volum mare de prelucrare de date, rămânând în același timp rece. În același timp, 4600mAh (tip), inovația uluitoare de încărcare inversă de 55W cu fir, 50W fără fir și 10W inversă și încărcătorul compact, dar puternic de 55W GaN inclus în cutie, asigură faptul că Mi 11 rămâne alimentat pentru orice aventură virtuală din viața ta.

Xiaomi a pregătit, de asemenea, o mare surpriză pentru toți fanii jocurilor. Lansarea Mi 11 marchează începutul colaborării Xiaomi cu cel mai popular joc mobil al anului 2020, Genshin Impact. Mi 11 oferă o performanță excelentă Genshin și, începând cu Mi 11, Xiaomi va colabora cu producătorul de jocuri MiHoYo pentru a oferi utilizatorilor o experiență de joc mai bună și mai lină printr-o colaborare strategică profundă. Rămâneți la curent pentru mai multe detalii!

Cel mai bun MIUI încă - Vă prezentăm MIUI 12.5

MIUI 12.5 este o actualizare intermediară bazată pe sistemul MIUI 12, cu un accent puternic pe optimizările de sistem. După un regândire completă a interfeței UI a sistemului, utilizarea procesorului său a fost redusă cu până la 22% în timp ce consumul de energie - cu până la 15%, asigurând performanțe și grafică fluente.

Acest lucru este cel mai vizibil în gesturile de pe ecran, care vor fi acum mai fine decât oricând. În sistemele anterioare, gesturile și alte sarcini au fost redate pe un singur fir rezultând o coadă de sarcini care concurează pentru utilizarea procesorului. Bineînțeles, în acest scenariu, o supraîncărcare a sarcinilor ar putea cauza întârzieri. Cu toate acestea, în MIUI 12.5, gesturile au primit un fir dedicat, asigurându-se că nici o altă sarcină nu va interfera cu acestea și garantând un răspuns instantaneu.

Un alt punct culminant al MIUI 12.5 sunt aplicațiile de sistem dezinstalabile. Marea majoritate a aplicațiilor din noul sistem pot fi dezinstalate, în timp ce un număr mic de aplicații care sunt gravate în nucleul sistemului pot fi ascunse.

Primul lot de dispozitive va începe să primească actualizarea MIUI 12.5 în Q2, 2021, va include: Mi 10T, Mi 10T Pro, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 11. Al doilea val va include încă 11 dispozitive Xiaomi. Programul de lansare pentru alte dispozitive va fi publicat treptat pe MIUI.com.

Mi 11 vine în două variante de stocare: 8GB + 128GB și 8GB + 256GB cu LPDDR5 3200MHz RAM îmbunătățit + stocare UFS 3.1. Mi 11 va fi pus în vânzare în Marea Britanie în martie, prețurile și disponibilitatea completă vor fi furnizate mai aproape de momentul lansării.

Onorând angajamentul Xiaomi de a oferi doar cele mai bune produse consumatorilor săi, Mi 11 are o garanție gratuită de doi ani, dublă din ceea ce este oferit în mod obișnuit pentru flagship-uri. În plus, utilizatorii vor fi eligibili pentru un serviciu gratuit de reparații o singură dată la centrul lor de service local Xiaomi în primele douăsprezece luni de la achiziție. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați mi.com.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noul Mi 11 de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Crează-ți cont și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.