Am dat startul promoției Winter Sale - Avalanșa reducerilor fără egal

Am dat startul promoției Winter Sale - Avalanșa reducerilor fără egal

Winter Sale Promo – A început sezonul reducerilor de prețuri pe Mi-Home.ro cu discounturi de până la 300 lei

Chiar dacă iarna nu a fost prea darnică și zapada mult dorită s-a lasat asteptată, avem totuși vești excelente pentru voi, iubitorii de tehnologie și fani Xiaomi din Romania:

Mi-Home.ro a dat startul promoției Winter Sale - Avalanșa reducerilor fără egal, ce vă aduce prețuri reduse la produsele dragi vouă, fie că este vorba de bine cunoscutele smartphone-uri din seriile Mi, Redmi, Redmi Note sau de dispozitivele inteligente proiectate să aducă un plus de confort in viața de zi cu zi.

De ce să cumpăr de pe Mi-Home.ro?

In caz că ne vizitezi pentru prima dată, dă-ne voie să ne prezentăm:

Mi-Home.ro este magazinul online oficial al companiei Xiaomi și, prin acest statut, își propune să fie în permanență alături de clienții săi cu cele mai recente și performante dispozitive inteligente și telefoane mobile, la prețuri accesibile tuturor.

În plus, orice produs achiziționat de pe Mi-Home.ro beneficiază de servicii post-vânzare de calitate: garanție oferită de Xiaomi și service autorizat. Astfel veți avea siguranța achizitiei unui produs de calitate de care vă veți bucura mult timp.

Winter Sale @ Mi-Home – Avalanșa reducerilor fără egal

Am dat startul campaniei pe 16 februarie, iar data de final este 28 februarie. În tot acest interval beneficiați de reduceri de preț la o gamă largă de telefoane mobile, printre care Mi10T Lite, recunoscut pentru camera sa foto cvadruplă de 64MP, performantele Redmi Note 8 și Redmi Note 9, ce beneficiază de puterea procesorului Qualcomm® Snapdragon ™ 720G, dar și Redmi 9 / Redmi 9 NFC, care se remarcă printr-un raport calitate - preț excelent.

Pentru cei care apreciază inovația in caminul personal, am redus prețurile și pentru un segment variat de produse cu adevărat utile in viața de zi cu zi:

Aer mai curat la tine acasă

Mi Air Purifier 3H si Mi Air Purifier H sunt două purificatoare de apartament care iși dovedesc eficiența in curățarea aerului pentru suprafete de 45mp, respectiv 73mp, eliminând particulele PM2.5, fiind indicate persoanelor ce prezintă alergii.

Mai mult timp liber pentru tine

Cu aspiratorul robot Mi Robot Vacuum Mop Pro curățenia căminului tău nu mai este o problemă pentru că Mi Robot Vacuum Mop Pro este cu adevărat inteligent. Senzorul laser îi permite să scaneze suprafața de curățat și să urmeze cu precizie traseul de curățare, nelăsând niciun colț neaspirat.

Libertate de mișcare deplină, plimbare fără griji

Exact așa se și intâmplă dacă ai decis să iți cumperi o trotinetă electrică Mi Electric Scooter 1S. Oriunde vrei să ajungi, Mi Electric Scooter 1S te va duce pentru că bateria sa mult imbunătățită are acum un range de 30km cu o singură incărcare, iar dacă este necesar îl poți plia in numai 3 secunde.

Te lăsăm pe tine să descoperi mai departe restul produselor din promoție și îti dorim cumpărături plăcute!

Pagina de promotie este: Winter Sale @ Mi-Home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.