Reduceri de primavara - Telefoane si dispozitive smart la preturi de exceptie

Reduceri de primavara - Telefoane si dispozitive smart la preturi de exceptie

Reduceri de Primavara –Primavara aduce reduceri de prețuri pe Mi-Home.ro de până la 29%

Odată cu venitrea primăverii a sosit momentul să lansămoferte noi de preț cu reduceri interesante la telefoane și dispozitive smart Xiaomi.

Mi-Home.ro a dat startul promoției Reduceri de Primavara, ce vă aduce prețuri reduse la produsele dragi vouă, fie că este vorba de bine cunoscutele smartphone-uri din seriile Mi, Redmi, Redmi Note sau de dispozitivele inteligente proiectate să aducă un plus de confort in viața de zi cu zi.

De ce să cumpăr de pe Mi-Home.ro?

In caz că ne vizitezi pentru prima dată, dă-ne voie să ne prezentăm:

Mi-Home.ro este magazinul online oficial al companiei Xiaomi și, prin acest statut, își propune să fie în permanență alături de clienții săi cu cele mai recente și performante dispozitive inteligente și telefoane mobile, la prețuri accesibile tuturor.

În plus, orice produs achiziționat de pe Mi-Home.ro beneficiază de servicii post-vânzare de calitate: garanție oferită de Xiaomi și service autorizat. Astfel veți avea siguranța achizitiei unui produs de calitate de care vă veți bucura mult timp.

Primavara a sosit cu reduceri la toate produsele

Promoția “Reduceri de Primavară” se derulează până la data de 31 martie 2021 pe site-ul Mi-Home.ro și vă propune preturi exceptionale la telefoanele mobile Mi, Redmi sau POCO dar și la dispozitive smart.:

Telefoane mobile la preturi si mai bune

Cum v-am obisnuit pana acum in promotiile Mi-Home.ro, incercam sa vaoferim cele mai bune preturi pentru smartphone-uri de top dotate cu tehnologie de ultim a generatie care exceleaza prin puterea de calcul a procesoarelor SnapDragon, camerele video ultra performante si bateriile de mare capacitate. Astfel unul dintre modelele cu un raport excelent calitate pret este modelul POCO care este disponiobil in variantele POCO M3 si POCO X3.

O alta gama foarte apreciata si ceruta de pasionatii de tehnologie iubitori ai marcii Xiaomi , sunt modelele Redmi Note 8 si Redmi Note 9 care se remarca prin procesoare puternice, ecrane capabile sa redea realitatea la un nivel imperceptibil cu functii grafice evoluate, toate sustinute de baterii cu autonomie mare astfel incat tu sa te bucuri cat mai mult de activitatile tale fara teama ca ramai fara baterie.

Nu in ultimul rand pentru utilizatorii exigenti si iubitorii seriei Mi 10T , venim cu o oferta speciala la toate modelele din serie, respectiv Mi 10T Lite 5G, Mi 10T 5G si Mi 10T Pro 5G, trei modele pregatite sa vfaca fata volumului de prelucrare de date necesar tehnologiei 5G. Cele 3 modele mai sus amintite au in comun camere foto cu senzor qvadruplu de 108MP sau 64MP, procesor QUALCOMM® SNAPDRAGON ™ 865 echipat cu fynctii speciale pentru tehnologia 5G , ecrane performante Truecolor cu rata de improspatare de 120Hz si nu in ultimul rand baterii de 5000 mAh cu incarcare rapida de 33W.

Dispozitive Smart - ajutorul tau nepretuit

Oferta este completata de gama de produse ecosystem , dispozitive inteligente proiectate sa usureze viata de zi cu zi si sa indeplineasca foarte bine sarcinile pentru care au fost poriectate. Fie ca este vorba despre binecunoscutele purificatoare Mi Air Purifier 3H, capabile sa purifice in numai o ora un volum de aer echivalent cu suprafata unei camere de 42mp, sau umidificatorul Mi Smart Antibacterial Huimidifier ce prin actiunea sa curata aerul de bacterii, toate sunt produse performante si fiabile , apreciate la nivel global.

Pentru segmentul entertainment poti opta pentru camera auto Mi Dash Cam 1S, Mi Stick TV sau pentru distractie maxima castile, Mi Treu Wireless Earbuds foarte fiabile si cu a calitate de redare a sunetului exceptionala.

Pe Mi-Home.ro promotiile nu se opresc niciodata

Echipa Mi-Home.ro isi propune sa te surprinda mereu cu oferte exceptionale la produsele tale indragite, iar daca vrei sa fi permanent la curent cu noutatile si ofertele noastre iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru si vei primi un voucher de 10 lei pentru cumparaturile ulterioare pe care le vei face pe site.

Nu uita de asemenea ca la reducerile prezente pe site pentruorice comanda achitata cu cardul, online beneficiezi de transport gratuit daca valoarea platii depaseste 139 de lei. Pe Mi-Home.ro, surprizele se tin lant, iar tu, draga cumparatorule, este beneficiarul lor.

Te lăsăm pe tine să descoperi mai departe restul produselor din promoție și îti dorim cumpărături plăcute!

Pagina de promotie este: Reduceri de Primavara @ Mi-Home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.