Mi 11 Lite - Posibilități multiple

Mi 11 Lite - Posibilități multiple

Xiaomi Mi 11 LiteMi 11 Lite 4g

 se adaptează cerințelor și așteptărilor utilizatorului atât prin capacitățile sale, cât și prin aspect. Este disponibil în trei culori, deci există ceva pentru toată lumea. Bubblegum Blue pentru cei care iubesc culorile oceanului și cerul fără nori de vară, Peach Pink pentru fanii culorilor vii și Boba Black pentru iubitorii stilului clasic.
„Ultra ușor Ne-am asigurat că smartphone-ul dvs. este confortabil, subțire și ușor .... 157g - doar atât cântărește Xiaomi Mi 11 Lite! Forma dispozitivului a fost aleasă pentru a oferi cel mai mare confort și o aderență extrem de confortabilă. Tehnologia într-o formă mai nouă și mai moale - Poartă-o cu tine cu ușurință! "
 
„Ultra ușor Ne-am asigurat că smartphone-ul dvs. este confortabil, subțire și ușor .... 157g - doar atât cântărește Xiaomi Mi 11 Lite! Forma dispozitivului a fost aleasă pentru a oferi cel mai mare confort și o aderență extrem de confortabilă. Tehnologia într-o formă mai nouă și mai moale - Poartă-o cu tine cu ușurință! "

Mi 11 Lite 4g (2)

Rapid și sigur Procesorul din Mi 11 Lite - Qualcomm® Snapdragon ™ 732G

oferă performanțe rapide și neîntrerupte, asigurând o experiență ridicată a utilizatorului. Nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la epuizarea smartphone-ului dvs. - într-o călătorie lungă, bateria de 4250mAh îl va menține funcționând mult timp! În momentele în care trebuie să vă încărcați rapid smartphone-ul, puteți folosi încărcătorul rapid de 33 W inclus. Securitatea datelor dvs. poate fi asigurată cu cititorul de amprente sau funcția de recunoaștere a feței. Cititorul de amprente este situat în partea dreaptă a dispozitivului, făcând deblocarea ușoară și intuitivă. Amprentă digitală? Recunoaștere facială? Ai libertate deplină!

Capturați ceea ce contează Veți păstra cele mai frumoase momente alături de dvs. pentru o perioadă mai lungă de timp datorită camerei triple de 64MP. Cu Xiaomi Mi 11 Lite, puteți conta pe o cantitate imensă de detalii scoase la iveală în fiecare fotografie. Uitați de fotografiile nocturne zgomotoase și neclare, cu acest smartphone în mână, veți captura întotdeauna ceea ce contează cel mai mult!



Și de câtă memorie aveți nevoie?

Xiaomi Mi 11 Lite oferă până la trei opțiuni din care să alegi. Dacă faceți fotografii ocazional și utilizați smartphone-ul mai degrabă pentru activități zilnice simple, versiunea echipată cu memorie de 6 / 64GB vă va fi suficientă. Dacă rulați o mulțime de aplicații în același timp și vă plac jocurile mobile complexe, alegerea unei variante cu 128 GB de memorie încorporată va fi alegerea perfectă pentru dvs. Acest lucru va garanta confortul în timpul îndeplinirii sarcinilor, precum și încrederea că veți lua toate datele cu dvs. oriunde doriți. Ultima propunere este un adevărat gigant. RAM-ul a crescut aici la 8 GB, ceea ce garantează o funcționare lină fără compromisuri, împreună cu un spațiu imens pentru cele mai importante fișiere. Această opțiune va funcționa chiar și pentru cei care, folosind un smartphone, combină munca, hobby-urile și viața socială.



Mergeți mai departe, spre aventură!

Ai încredere în intuiția ta și alege Xiaomi Mi 11 Lite. Un smartphone care se va potrivi în ziua ta, îți va permite să surprinzi momente unice și să oferi cel mai înalt confort de lucru. Alegând acest model, veți obține un instrument care nu recunoaște compromisurile, dar, de asemenea, combină performanța, eleganța și durabilitatea, închise într-o formă subțire!

Mi 11 Lite 4g (3)

Xiaomi Mi 11 Lite Specificație Procesor Qualcomm® Snapdragon ™ 732G 8 × Kryo ™ 470, tactat până la 2,3 GHz Afișaj AMOLED, 6,55 ", HDR10, 90 Hz Rezoluție 2400 × 1080 px RAM / Memorie încorporată 6 / 64GB / 6 / 128GB / 8 / 128GB (în funcție de variantă) Camera din spate 64 MP + 8 MP + 5 MP Camera frontala 16 MP Capacitate baterie 4250 mAh Încărcare prin cablu 33 W

 
 
Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.