Xiaomi Mi 11 Ultra, sau când un ecran nu este suficient

Xiaomi Mi 11 Ultra, sau când un ecran nu este suficient

Este timpul în care limita progresului și a funcționalității vor fi depasite încă o dată. Timpul pe care pragul de eficiență al smartphone-urilor va fi setat din nou și, pentru o lungă perioadă de timp, va fi determinanta puterii pe care o așteptăm de la dispozitive emblematice.

În vederea celor mai exigenți fani, prezentăm cele mai recente soluții miraculoase tehnologice mobile. Viitorul aparține Xiaomi - și îl vei defini drept 11 ultra!

 

Confortul a două ecrane

Un ecran dublu uimitor în Xiaomi Mi 11 ultra va introduce o notă de futurism în viața dvs., din care nu puteți scăpa. Cu toate acestea, nu este o caracteristică inutilă, ci o soluție extrem de practică, permițându-vă să verificați notificările sau să răspundeți la apeluri mai convenabil.

Ecranul principal AMOLED de 6.81" are o rezoluție uriașă WQHD +, tradusă în afișajul a peste 4,6 milioane de pixeli în același timp!

Ecranul DotDisplay al lui MI 11 Ultra oferă, de asemenea, o rată de reîmprospătare a ecranului ultra-netedă de 120 Hz, împreună cu o viteză revoluționară de reîmprospătare 480Hz - precizie la un nivel fără precedent.

Performanță pentru anii următori

Mi 11 Ultra extrage potențialul complet al unui procesor puternic Snapdragon ™ 888 realizat în cea mai recentă tehnologie 5NM. Acest sistem Qualcomm® se mândrește cu cea mai mare eficiență disponibilă în smartphone-uri - aceasta este o putere care nu va lipsi chiar și celor mai exigenți utilizatori.

Cei 12 GB de RAM din specificații trezește impresia și încurajează utilizarea intensivă a multor aplicații simultan.

O astfel de cantitate neabsorbantă de memorie RAM disponibilă în tandem cu o memorie rapidă încorporată 256 GB UFS 3.1 înseamnă funcționarea perfectă a fiecărui joc și aplicație, indiferent de situație.

Xiaomi mi 11 Ultra

Specificații

Procesor Qualcomm® Snapdragon ™ 888 8 × KRYO ™ 680, tactat până la 2.84GHz Afișaj AMOLED 6.81", HDR10 +, 120Hz Rezoluție WQHD+ , 3200 × 1440 pixeli memorie încorporată RAM 12/ 256GB

Camera din spate 50 MP + 48 MP + 48 MP Camera frontala 20 mp Capacitatea bateriei 5000 mAh Încărcarea cu fir / fără fir 67 W

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.