Mi Fan Festival 2021 - Exploreaza toate posibilitatile

Mi Fan Festival 2021 - Exploreaza toate posibilitatile

Xiaomi anunta startul Mii Fan Festival 2021

Xiaomi a anunțat începutul festivalului anual Mi Fan Festival (MFF). Festivalul 2021 se va concentra pe tema „Explorați posibilitățile”. Spectacolul de cumpărături va începe pe 6 aprilie cu oferte speciale totale de peste 147 milioane USD * pe canalele oficiale autorizate. Xiaomi colaborează cu peste 70 de platforme online și 300 de parteneri offline ** în 59 de piețe pentru a aduce cele mai inovatoare produse la prețuri incredibile pentru fanii Mi din întreaga lume.

Google și Qualcomm Technologies, de asemenea, sărbătoresc împreună ziua fondării Xiaomi cu ocazia MFF 2021.

Xiaomi, Google și Qualcomm Technologies au fost întotdeauna precursori, stabilind tendințe pentru industriile lor respective cu soluții inovatoare de software și hardware. Xiaomi a lucrat îndeaproape cu Google și Qualcomm Technologies pentru a avansa și a accelera adoptarea în masă a inovațiilor tehnologice. Xiaomi va continua să-și unească mâinile cu cei doi parteneri tehnologici pentru a explora noi posibilități, așa cum este exprimat de tema MFF 2021, cu scopul de a face viața tuturor mai inteligentă și de a spori confortul în viața de zi cu zi.

„Xiaomi a pus întotdeauna fanii și utilizatorii Mi în centrul a tot ceea ce facem. În fiecare an, sărbătorim acest festival împreună cu Mi Fans, utilizatori și parteneri din întreaga lume pentru a ne exprima recunoștința pentru sprijinul lor - care este unul dintre factorii noștri cheie pentru a continua explorarea și inovarea.

Lansare Ediție specială Redmi Note 10 Pro cu ocazia Mi Fan Festival

La Festivalul Mi Fan din acest an, Xiaomi lansează Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition cu sloganul „Explorați posibilitățile infinite. Telefonul de ediție specială MFF reprezintă spiritul aventuros al Xiaomi și încearcă să-i încurajeze pe fanii Mi să exploreze infinitele posibilități din viață prin conectarea Smartphone x AIoT.

Pentru a crea buzz temei infinitului, Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition vine într-un pachet cu un design de inspirație cosmică. Partea din față a cutiei prezintă o imagine a astronauților care plutesc prin galaxii, reprezentând fanii Xiaomi și Mi explorând posibilitățile infinite ale vieții împreună. Cutia conține, de asemenea, o carte poștală Mi Fan Festival cu o imagine a astronauților Mi Bunny. Partea din spate a cărții poștale este un autocolant tematic Mi Fan Festival ***, care poate fi lipit pe articole precum telefoane mobile, computere și valize pentru a adăuga o notă suplimentară de Xiaomi în viața utilizatorilor.

Versiunea Gradient Bronze a Redmi Note 10 Pro într-o culoare naturală lucioasă metalică a fost selectată pentru Mi Fan Festival din acest an, iar pictograma exclusivă Mi Fan Festival 2021 va fi tipărită pe spate. Ca smartphone de suvenir special pentru Mi Fan Festival din acest an , Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition va fi vândut în cantități limitate în întreaga lume.

Surprize nenumarate pentru Fanii Mi cu ocazia Mi Fan Festival 2021

Si pentru ca este o sarbatoare dedicata Fanilor Mi, pe durata festivalului, 15 aprilie – 5 mai, veti beneficia de reduceri nenumarate la toate produsele Xiaomi, indragite de voi, indifferent ca este vorba de telefoane mobile, gadgeturi, sau dispositive inteligente.

Vrei sa afli ce produse vor beneficia de reducere?

Nimic mai simplu. Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei afla toate detaliile. In plus la abonare vei primi din partea Mi-Home.ro si o reducere de bun venit in comunitatea Mi pe care o vei putea folosi la cumparaturile pe care le planuiesti.

Construirea unei lumi mai bune împreună cu Fanii Mi

Din ziua înființării Xiaomi, construirea unor relații reale cu utilizatorii și implicarea lor în viitorul Xiaomi a fost la baza culturii companiei. De la bun început, fanii Mi s-au alăturat Comunității Mi, oferind sugestii și chiar contribuind cu idei și invenții pentru a contribui la creșterea Xiaomi. Cultura Mi Fan a fost întotdeauna o parte integrantă a mărcii Xiaomi.

Xiaomi își menține imaginea ca una dintre cele mai tari companii din mintea fanilor și a utilizatorilor Mi. De ani de zile, utilizatorii de produse Xiaomi au fost conectați printr-o experiență comună de interacțiune și de viață cu toate aceste produse inovatoare care au cu adevărat caracteristici inteligente care schimbă viața. În Xiaomi Global Mi Community, mii de fani Mi-au postat deja poveștile lor descriind modul în care marca și produsele Xiaomi și-au schimbat viața.

Aboneaza-te la newsletterul nostru ca sa nu pierzi niciuna dintre promotiile saptamanale Mi-Home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.