POCO X3 Pro - un smartphone bine dotat la un pret accesibil

POCO X3 Pro - un smartphone bine dotat la un pret accesibil

POCO X3 Pro - inca o optiune excelenta pentru cei ce indragesc brandul POCO si jocurile pe telefon.

POCO X3 Pro a ajuns pe rafturile Mi-Home.ro si poate fi cumparat, dar mai inainte de toate sa vedem care sunt surprizele pregatite de echipa POCO pentru fanii sai

Poco, sau cum a fost lansat in anul 2018 Pocophone, cu primul sau produs cu specificatii de flagship insa cu pret de produs low budget. Acest telefon numit Pocophone F1 a deposit absolut toate asteptarile, reusind cu specificatiile de atunci sa depaseasca marci mult mai renumite.

Azi vom vorbi despre nou lansatul Poco X3 Pro, un telefon de buget insa cu specificatii de top. Poco a reusit sa surprinda pe toata lumea cu acest killer de flagship-uri, la un pret de pornire de numai 1200 lei, cu specifiicatii si caracteristici care ar pune in umbra pana si pe cel mai bine dotat telefon. Poco a lansat doua variante de Poco X3 Pro:

  1. Poco X3 Pro 6/128 GB la un pret de 1199 lei
  2. Poco X3 Pro 8256 GB la un pret de 1399 lei

POCO X3 Pro vine în trei culori - Phantom Black, Frost Blue, Metal Bronze. POCO X3 Pro are un ecran Full Hd + IPS LCD DotDisplay de 6,67 inci pe față, cu o gaură de perforare centrată, in care este situata camera frontala de selfie. Afișajul este protejat de Corning Gorilla Glass 6 si are o rată de refresh de 120Hz si o luminozitate de 450 de niți și o rată de eșantionare tactilă de 240Hz. Totodată POCO X3 Pro are și opțiunea DynamicSwitch, care face trecerea usoare intre modurile de 60,90 și 120Hz.

POCO X3 Pro vine sub capota cu noul chipset Snapdragon 860 Octa-core, pe 7nm, tactat până la 2,96 GHz, cu o placa video Adreno 640. Memoria ram este LPDDR4 până la 8 GB, iar stocarea POCO X3 Pro este de până la 256 GB UFS 3.1 plus, un spațiu de stocare extensibil de până la 1 TB și un sistem de racire numit LiquidCool Technology 1.0 Plus (o răcire cu grafit multistrat cu o conductă de căldură din cupru situată sub chipset)

Camerele POCO X3 Pro au o configuratie Quad-camera cu obiectiv principal Sony IMX582 de 48MP f / 1.79, ultrawide de 8MP f / 2.2 cu un FOV de 119 grade, senzor macro de 2MP (până la 4cm) și un senzor de adâncime de 2MP. Pentru selfie telefonul este dotat cu o cameră frontală de 20MP.

Alte caracteristici ale lui POCO X3 Pro ar fi mufa jack de 3,5 mm, boxe duale cu certificat Hi-Res Audio,, NFC, IR Blaster (ce poate fi folosit ca telecomanda si detine o baterie de 5.160 mAh cu încărcare rapidă de 33 W.

POCO X3 Pro credem ca este untelefon bine echipat, cu resurse generoase si cu un pret accesibil
Daca ti-am starnit interesul pentru si iti doresti sa vezi toate variantele smartphone-ului POCO X3 Pro ,te invitam sa le vezi aici, Telefoane mobile din seria POCO X3 Pro
și sa te abonezi la newsletterul Mi-Home.ro ca sa afli toate noutatile si detaliile despre ofertele saptamanale pe care le organizam.
Vino si tu in comunitatea Mi si te vom premia cu un VOUCHER de reducere la prima ta achizitie din site.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.