Mi Smart Band 6 - cel mai nou si mai complex activity tracker de la Xiaomi

Mi Smart Band 6 - cel mai nou si mai complex activity tracker de la Xiaomi

Timp de multe luni vă prezentăm cele mai recente știri din universul inovatiei Xiaomi.

La orizont a apărut o nouă brățară inteligentă Xiaomi, un activity tracker excepțional, care aduce cu ea o serie de noi oportunități.
Vă prezentăm un produs de care suntem mândri.
Vedeți ce oferă cea mai recentă versiune MI Smart Band 6!

Comoditatea unui ecran mare

Afișajul AMOLED cu o diagonală de 1,56 " și densitatea pixelilor de 326 ppi vă permite să utilizați brățara într-un confort deplin. Tot ceea ce vedeți pe ecranul brățării dvs. inteligente Mi Smart Band 6 va fi afisat la o calitate excepțională.

Cu opțiunea de personalizare a ecranului, o fotografie a persoanei iubite sau a animalului dvs. de companie vă va face ziuă mai frumoasă - setând fotografia dvs. preferată ca fundal și bucurându-vă de fiecare dată în fiecare zi! Personalizați cu ușurință brățara dvs. și faceți-o cu adevărat a dvs..

Antrenamentul care vă place

Mi Bând 6 este inteligența pură combinată cu automatizare. Mi Bând 6 auto-identifică 6 moduri de fitness, făcând mai ușor procesul de antrenament. Mi Smart Band 6 și antrenamentul vor avea grijă de numărarea tuturor caloriilor arse.

Noua brățară deține noi moduri de fitness - 30 de moduri! Stretching, box, zumba, hiit, gimnastică, antrenament de forță, pilates sau patinaj sunt doar câteva dintre noile moduri de antrenament disponibile pentru tine. Alegeți-vă sportul preferat și lăsați brățara să vă însoțească pe drumul spre succes! "

Trăiește clipa

Mi Smart Banda 6 vă permite să monitorizați frecvența cardiacă și urmărirea spo-ului, cu alte cuvinte, cantitatea de oxigen transportată de celulele noastre roșii din sânge. Indiferent dacă sunteți la locul de muncă, faceți exerciții fizice sau va stresati despre nunta unui prieten, bratara Mi Smart Band 6, vă va arăta cum astfel de circumstanțe afectează ritmul bătăilor inimii și performanța corpului.

Împreună cu bratara inteligentă, vă puteți monitoriza realizările, progresul, creșterea și coborâșurile. Consultați istoria antrenamentului dvs. și verificați modul în care vă dezvoltați în fiecare zi. Calitatea somnului este, de asemenea, crucială pentru eficiența de zi cu zi.

Controlați calitatea de respirație în timpul somnului cu ajutorul lui Mi Smart Band 6 și uitați de nopțile fără somn! Vrei să înoți în piscină? Puteți să o faceți cu ajutorul Mi Smart Banda 6 care are rezistență la apă de până la 50m și poate fi purtată în timpul înotului.

Incărcare comoda

Încărcarea magnetică oferă lui Mi Smart Band 6 o încărcarea rapidă, plăcută și nu necesită îndepărtarea brățării! O singura încărcare poate oferi până la 14 zile de funcționare a dispozitivului sau până la 19 zile în modul de economisire a energiei. Brățara Xiaomi datorează performanta sa impesionantă, bateriei sale extrem de capabile.

Progresul este numele său mic

Inovațiile au fost făcute în fiecare aspect al dispozitivului și ne-am asigurat că funcționalitatea acestuia îndeplinește cele mai înalte așteptări. Din partea tehnică, la noi facilități, caracteristici și chiar versiuni de culoare ale brățării, MI Smart Band 6 a fost concepută pentru a excela și pentru a îngenunchia toți rivalii!

Mi Smart Band 6 este o bratara inteligenta complexa, cu multe functii, un adevarat antrenorde fitness
Daca ti-am starnit interesul pentru si iti doresti sa vezi toate variantele Mi Smart Band 6 disponibile pe Mi-Home.ro, te invitam sa le vezi aici, Gama completa Mi Smart Band 6
și sa te abonezi la newsletterul Mi-Home.ro ca sa afli toate noutatile si detaliile despre ofertele saptamanale pe care le organizam.
Vino si tu in comunitatea Mi si te vom premia cu un VOUCHER de reducere la prima ta achizitie din site.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.