Mi Vacuum Mop Pro - un robot de aspirare perfect pentru locuinta ta

Mi Vacuum Mop Pro - un robot de aspirare perfect pentru locuinta ta

Mi Robot Vacuum Mop Pro - cel mai bun ajutor la curatenie creat de Xiaomi te asteapta pe rafturile Mi-Home.ro

Xiaomi are reputația de a oferi produse cu un grad ridicat de calitate la preturi accesibile, adesea fără a compromite caracteristicile acestora

Afirmatia este cat se poate de adevarata si in cazul robotului de aspirare, Mi Robot Vacuum Mop Pro, care așa cum sugerează și numele său, este un dispozitiv versatil care poate face atât etapa de măturare/aspirare, cât și cea de ștergere

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro este succesorul primei generații de aspiratoare robot de la Xiaomi, iar varianta nou lansata are o mulțime de funcții inteligente menite sa iti faca viața un pic mai ușoară.

Mi Robot Vacuum Mop Pro, spre deosebire de predecesorul său, este echipat cu funcții de ștergere. În modul de maturare și ștergere, Mi Robot Vacuum Mop Pro folosește un rezervor mai mare decât variantele din prima generatie, cu o capacitate de 550 ml (versiunea mai veche avea 420 ml).

Mi Robot Vacuum Mop Pro echipat cu un sistem avansat de scanare si cartografiere

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro tehnologia Laser Distance System (LDS LIDAR), care permite robotului sa scaneze si sa monitorizeze suprafata de lucru la 360 de grade, hărțile fiind stocate în memoria dispozitivului, care poate fi accesată apoi de pe smartphone-ul nostrum prin intermediul aplicatiei Mi Home.

Robotul de curățare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro a fost echipat cu o baterie litiu-ion cu o capacitate de 3200mAh, ce ii asigura o autonomie de functionare de până la 110 minute. Mi Vacuum Mop Pro are capabilitatea de a se intorce la baza pentru a se incarca si de a reveni automat la lucru dupa incarcare. Totul a fost posibil prin crearea unui software de comanda mult mai preformant.

Mi Robot Vacuum Mop Pro - software pentru navigare mult imbunatatit

Trebuie remarcat faptul că Mi Robot Vacuum Mop Pro este echipat cu o baterie de capacitate mai mica in comparatie cu variant initiala care avea o baterie cu o capacitate de 5200mAh ce ii permitea să funcționeze până la 150 de minute.

Producătorul recompensează o scădere a capacității bateriei cu software-ul dispozitivului actualizat ,comparativ cu prima generație. Modelul mai vechi ne-a permis doar să previzualizăm harta generată, în timp ce la noul model avem acces la gestionarea traseului robotului, deci avem deplină libertate în planificarea curățării pentru fiecare cameră.

Mi Robot Vacuum Mop Pro, permite setarea puterii de aspirație sau a puterii de ștergere. De asemenea, avem funcții pentru a permite robotului să curățe de la distanță folosind aplicația MI Home, oriunde ne-am afla.

Mi Robot Vacuum Mop Pro - cu adevarat de ajutor in gospodarie

Mi Robot Vacuum Mop Pro se descurca de minune atât în timpul aspirării, cât și în timpul ștergerii fiind un robot de aspirare destul de silentios.
Controlul aspiratorului si experienta de folosire a acestuia sunt imbunatatite prin conectarea la aplicatia Mi Home ce permite vizualizarea hartilor si stabilirea traseelor de lucru.
Mi Robot Vacuum Mop Pro poate fi comandat chiar fara a folosi telefonul, doar prin conectarea sa la asistentul Google avand astfel acces la functiile de baza.

In ceea ce priveste functiile sale, sistemul de stergere cu model Y poate rezolva chiar și petele mai dure dacă modul standard nu este suficient. De asemenea Mi Vacuum Mop Pro este echipat cu un instrument multifuncțional ce permite curățarea părului agatat în peria de rulare.

Mi Robot Vacuum Mop Pro este un aspirator robot complex, cu multe functii, un adevarat ajutor la curatenie
Daca ti-am starnit interesul pentru si iti doresti sa vezi toate variantele Mi Robot Vacuum Mop Pro disponibile pe Mi-Home.ro, te invitam sa le vezi aici, Mi Vacuum Mop Pro
și sa te abonezi la newsletterul Mi-Home.ro ca sa afli toate noutatile si detaliile despre ofertele saptamanale pe care le organizam.
Vino si tu in comunitatea Mi si te vom premia cu un VOUCHER de reducere la prima ta achizitie din site.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.