POCO F4 GT va fi disponibil curând!

POCO F4 GT va fi disponibil curând!

Și anul acesta POCO plănuiește și reușește să surprindă cu premierele noilor sale telefoane. După debutul lui POCO X4 Pro 5G, te sfătuim să îți pui centura și să te lași purtat pe culmile tehnologiei cu unul dintre cele mai puternice telefoane de anul acesta: POCO F4 GT! Vineri, 20 Mai, vei putea comanda cel mai nou flagship POCO într-un flash sale pe cât de rapid pe atât de uimitor, exclusiv pe Mi-Home.ro! Dacă și tu ești deja entuziasmat cu gândul la performanțele lui F4 GT, te invităm să aruncăm o privire rapidă peste ele.

E nou, e puternic, e aproape al tău!

POCO F4 GT va fi cu siguranță încoronat unul dintre cele mai puternice telefoane din 2022. Deși mai e ceva timp de așteptat până în Decembrie și multe dintre permierele de anul acesta se pregătesc să apară, nu ne temem să facem astfel de afirmații. Primele articole ce menționează acest nou telefon par să confirme părerile noastre, așa că devine din ce în ce mai greu de negat faptul că avem de-a face defapt cu un apogeu al puterii. Hai să analizăm mai îndeaproape modelul să vedem ce are de oferit.

Devine mai eficient!

Știți vorba aceea ”Frumusețea vine din interior?” La telefoane sunt mai mult performențele care constituie frumusețea, așa că nu vom dezvălui chiar de azi designul telefonului, însă vom analiza în detaliu ce oferă POCO F4 GT la interior! Este desigur un smartphone de gaming, care ajunge de asmenea la performanțe chiar peste medie. Totul datorită procesorului Qualcomm® Snapdragon ™ 8 Gen 1, prezent și pe noul Xiaomi 12 Pro și care nu și-a găsit încă rivalul printre telefoanele Android de pe piață. În plus, POCO F4 GT va fi echipat cu tehnologia HyperCharge 120W, care a spart mitul potrivit căruia încărcarea telefonului cu 15 minute înainte să pleci de acasă, este deja o luptă pierdută.

Vin vremuri mai bune!

Displayul prezent pe POCO F4 GT va deschide porțile către lumea virtuală și te va surprinde cu potențialul său maxim! Este deja foarte bine știut în rândul amatorilor, că un ecran AMOLED FHD+ cu rată de refresh de 120Hz și cu rată de eșantionare tactilă de 480 Hz reprezintă apogeul vizual și interactiv la care visăm cu toții. Aceste specificații îți garantează o gamă larga de culori, contrast infinit și o mișcare foarte fină în filme și animații. Cireașa de pe tort, mai ales pentru gameri, o reprezintă un feature pe care l-am așteptat cu toții cu sufletul la gură: butoanele magnetice pop-up! Ți-ai pierdut controllerul? Nu este la îndemână acum? Noroc că ai comandat la timp noul POCO F4 GT! Fă-ți din telefon un controller premium și bucură-te de o experiență de gaming la cel mai înalt nivel.

Una dintre cele mai reprezentative inovații tehnologice POCO nu este totuși singurul lucru ce-ți va aduce un zâmbet pe buze la lansarea noului model! Dacă te-am făcut curios/ă și nu vrei să ratezi un moment unic, te așteptăm pe 20 Mai aici, pe Mi-Home.ro!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.