Noi reduceri pe Mi-Home

Noi reduceri pe Mi-Home

Azi, 19 Mai am dat startul rundei a doua de Extra-Reduceri pe Mi-Home.ro. Deși v-am delectat cu reduceri de prețuri, cadouri și concursuri pe tot parcursul lunii, nu ne putem menține entuziasmul la această nouă serie de tăieri de preț! Care este cireașa de pe tort? Rămâi cu noi și hai să vedem vedetele lunii.

Abia lansate, acum cu prețuri tăiate!

Nu a trecut mult timp de la lansarea noilor telefoane din gama Xiaomi 12 și a noilor gadgeturi smart. Știm că mulți fani Xiaomi nu au ezitat nicio secundă la plasarea comenzii, mai ales în perioada de precomandă unde v-ați bucurat de pachete premium. Însă suntem conștienți că mulți dintre voi așteptau acel ceva pentru a plasa comanda. Iar reducerea, pentru că despre ea este vorba, este acum prezentă pe Mi-Home.ro.

Pe lângă 6 luni de extra-garanție a ecranului și 3 luni gratuite de YouTube Premium, îți oferim și 100 de lei reducere + livrare gratuită la plata online, la comanda următoarelor modele: Xiaomi 12 8+128GB și 8+256GB dar și Xiaomi 12X 8+128GB.

Iar dacă vrei pachetul complet, Xiaomi Watch S1 Active te așteaptă la prețul de doar 799,99 Lei, redus de la 849,99 Lei.

Bestsellers la reducere!

Cele mai căutate telefoane Xiaomi nu puteau fi excluse din favoritele lunii și am venit desigur cu reduceri generoase și pentru ele. Dacă ai așteptat momentul perfect să comanzi modelul Xiaomi 11T te anunțăm că acum ai 3 avantaje principale pentru care trebuie să îl comanzi: Economisești 900 de lei, ești automat înscris în concursul nostru și ai și livrare gratuită la plata online.

Iar dacă inima ta cere Redmi, îți oferim o selecție a celor mai noi și iubite telefoane acum la reducere, printre care menționăm și: Redmi Note 10 Pro , Redmi 10 , Redmi 9A și Redmi Note 10 5G.

Dacă vrei să rămâi cu 500 de lei în buzunar și să ai un telefon nou cu un design premiat, Xiaomi 11 Lite 5G NE este pentru tine.

Curățenie inteligentă la reducere

Ți-am spus că ne place să reducem prețul la cele mai noi produse lansate și ne ținem de cuvânt și la categoria de produse pentru casă. Noile aspiratoare Mi Robot Vacuum-Mop 2, 2 Lite și 2 Pro te ajută să economisești luna aceasta până la 200 de lei. Iar când alergiile sunt în topul neplăcerilor tale în sezonul de primăvară, sărim în ajutor cu Xiaomi Smart Air Purifier 4 cel mai iubit purificator din noua serie, cu 100 de Lei reducere.

Vrei să vezi și restul produselor aflate în ofertă, cât și beneficiile pe care le ai comandând de la noi? Te invităm aici , unde ți-am adunat la un loc toate reducerile lunii.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.