Principalele caracteristici ale lui POCO F4 GT

Principalele caracteristici ale lui POCO F4 GT

Lansarea de pe 20.05 nu putea să treacă neobservată și probabil că acest lucru nu este o surpriză pentru nimeni. Puteți citi materialul de mai jos, în care vă prezentăm cele mai importante informații despre caracteristicile disponibile pe care le avem. În schimb, puteți citi materialul de mai jos, în care vă prezentăm cele mai importante informații despre caracteristicile disponibile pe modelul POCO F4 GT.

Dispozitivul are mai multe niveluri

Ce face ca noul POCO F4 GT să fie atât de special? În primul rând, aceasta se datorează unui set întreg de soluții de calitate superioară. În primul rând, ar trebui să menționăm procesorul emblematic Snapdragon® 8 Gen 1 pe 4nm sau cantitatea uriașă de memorie disponibilă în două variante ale acestui model: 8/128GB sau 12/256GB. Un alt avantaj este încărcătorul extrem de puternic, inclus în cutie, ceea ce devine o practică din ce în ce mai rară. Încărcătorul cu o putere de până la 120W și un cablu cu o formă specială este un adevărat deliciu, care afectează semnificativ avantajul POCO față de numeroșii concurenți. Dar acesta este doar începutul listei de avantaje, și nici măcar nu am avut timp să menționăm scopul POCO F4 GT, și anume... jocurile virtuale!

Un avantaj pentru fiecare jucător

Cel mai recent reprezentant al POCO este un smartphone conceput cu gândul la turneele pe dispozitivele mobile. Tocmai de aceea, ecranul este atât de sensibil la atingere și are o rată de eșantionare de 480 Hz! La urma urmei, succesul unei misiuni nu este influențat doar de rata de reîmprospătare a imaginii, care oricum atinge aici o rată amețitoare de 120Hz, ci și de cât de repede poți reacționa. Pe ecranul AMOLED DotDisplay HDR10+, vei vedea cele mai fine detalii pentru a te ajuta să profiți la maximum de fiecare experiență de joc. Atunci când alegeți POCO F4 GT, nu numai că veți obține un avantaj față de adversarii dvs., dar și mai multă distracție în activitățile zilnice. Imaginea, sunetul și confortul mai bune sunt valori în care merită să investești.

Încărcare rapidă

De cât timp are nevoie smartphone-ul tău actual pentru a se încărca complet? Chiar dacă este vorba de o oră sau o oră și jumătate, capacitățile POCO F4 GT vă vor surprinde cu siguranță! Cel mai recent reprezentant POCO este capabil să revină la putere maximă în doar 17 minute! Acesta este un adevărat deliciu nu numai pentru gameri, ci și pentru toți cei cărora le pasă de economisirea timpului. Un astfel de rezultat nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi existat tehnologia avansată de răcire cu lichid. Datorită acesteia, smartphone-ul nu se supraîncălzește și care, în același timp, oferă siguranță completă pentru bateria mare de 4700 mAh. Dacă noul POCO F4 GT rămâne fără energie în mijlocul unui joc important, îl puteți termina cu ușurință prin conectarea cablului de încărcare. Designul cablului în formă de L vă permite să continuați să vă folosiți dispozitivul. Gata cu îndoitul mâinilor și al degetelor, a sosit era confortului!

Și asta nu e tot!

Numeroasele avantaje ale POCO F4 GT nu pot fi rezumate atât de ușor într-un singur articol, așa că vă invităm călduros să vizitați fișa produsului , din care puteți afla totul despre smartphone-ul nostru de încredere.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.