Iată noul Xiaomi Redmi 10A!

Iată noul Xiaomi Redmi 10A!

Vă prezentăm o altă surpriză! Este un articol despre puternicul și plin de eleganță Redmi 10A. Ce este capabil să ofere acest model? Aflați chiar aici!

Pentru fiecare buzunar și orice ocazie

Redmi 10A este un smartphone care, deși are un preț foarte atractiv, are destul de multe de oferit. Acest lucru poate fi observat la prima vedere și se reflectă cel mai bine în specificațiile sale. Un procesor octa-core MediaTek Helio G25, o baterie mare de 5000mAh și un senzor de amprentă extrem de sensibil la bord sunt doar începutul. Lista de caracteristici care vă așteaptă pe Redmi 10A este mult mai lungă. Atunci când efectuați orice activitate pe smartphone-ul dumneavoastră, elementul cheie la care veți fi atenți va fi ecranul. Atunci când scrieți mesaje, căutați informații și căutați pe site-urile preferate, ecranul Dot Drop HD+ de 6,53 inchi vă va permite să vedeți toate rezultatele căutării care vă interesează. Privind Redmi 10A, este ușor de observat că acest element a fost realizat cu o precizie excepțională, tocmai pentru a produce cea mai bună imagine, cel mai rapid timp de răspuns tactil posibil și o rată de reîmprospătare a ecranului foarte bună.

Accesibil, dar exclusivist

După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, carcasa telefonului are o striație delicată cu nervuri. Va fi pe placul tuturor celor cărora le place varietatea de design și textura neobișnuită. Acest detaliu nu numai că arată bine, dar oferă și o aderență confortabilă. Suprafața cu nervuri reduce, de asemenea, riscul ca smartphone-ul să vă alunece din mână și previne în mod eficient petele. Nu veți vedea nici o amprentă digitală vizibilă pe această carcasă!

Ce puteți să faceți cu Redmi 10A?

Ce capacități fotografice are un smartphone de buget? În acest caz, destul de bune! Redmi 10A este echipat cu o cameră principală de 13MP, un senzor de adâncime de 2MP și o cameră frontală de 5MP. Aceștia sunt parametri suficienți pentru a surprinde cele mai frumoase momente și amintiri. Dacă observați ceva ieșit din comun, luați rapid Redmi 10A și acesta se va debloca cu o privire (datorită AI) sau cu o atingere (prin intermediul senzorului de amprentă). Alegeți metoda de securitate preferată și fiți sigur că datele dumneavoastră sunt în siguranță!

Ascultați vocea rațiunii...

Toate semnele din cer și de pe pământ indică faptul că un astfel de Redmi merită așteptat. Dacă vocea rațiunii nu s-a făcut incă auzită, veți fi convins de calitatea superbă a sunetului pe care o veți auzi direct din difuzoarele lui Redmi 10A. În drum spre serviciu sau școală, conectați-vă căștile prin intermediul mini-jack-ului de 3,5 mm sau conectați-vă la orice dispozitiv audio prin intermediul tehnologiei Bluetooth 5.0. Nu mai puteți aștepta? Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și cu siguranță nu veți rata lansarea!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.