Periuța de dinți Xiaomi Electric Toothbrush T700

Periuța de dinți Xiaomi Electric Toothbrush T700

Este timpul să zâmbești! Haideți, nu fiți timizi. Zâmbim adesea pentru că dinții noștri sunt frumoși și sănătoși, iar asta datorită igienei orale impecabile oferite de Xiaomi Electric Toothbrush T700! Doriți să aflați mai multe despre această inovație? Aflați mai multe amănunte de la noi!

Pastă, apă și Xiaomi

Spălatul pe dinți singur este începutul drumului spre autonomie pentru fiecare micuț. Indiferent de cine devenim, încă din primii ani de viață suntem învățați să avem grijă de dinții noștri. Chiar dacă se întâmplă să uităm de această activitate sau să sărim în mod deliberat peste acest ritual zilnic, mai devreme sau mai târziu, o periuță de dinți va ajunge din nou în mâinile noastre. Acum că periuța de dinți electrică Xiaomi T700 va intra pe piață, periajul dinților va deveni și mai eficient, mai minuțios și poate aduce rezultate mai bune, pe termen lung, în lupta împotriva cariilor dentare și a tartrului. Sunteți curioși să aflați de ce credem asta? Iată câteva dovezi...

39.600 de vibrații pe minut!

Cu o asemenea frecvență, s-ar putea ascunde vreo impuritate în zonele greu accesibile ale gurii? Cu greu! Perii fini ale capetelor de înlocuire ale periuței de dinți electrice Xiaomi T700 (pachet de 2) vor ajunge în fiecare cavitate, îndepărtând orice murdărie. Utilizând capete de periuță de dinți originale Xiaomi, puteți fi siguri că dinții și gingiile dvs. beneficiază de cea mai bună protecție. Periile DuPont™ Staclean®, neiritante și dens împachetate, sunt alegerea ideală pentru îngrijirea zilnică a dinților. Produsul nostru are toate certificările necesare pentru o utilizare sigură, astfel încât vă puteți bucura de numeroasele sale beneficii fără griji.

Aveți încredere în Xiaomi!

Nu este nimic complicat în a te spăla pe dinți, nu-i așa? Și totuși, gingiile sângerânde și tartrul încăpățânat sunt blestemul unei mari părți a populației. Dar dacă soluția constă în câteva modificări simple? Am decis să o punem la încercare cu o serie de caracteristici inovatoare ale periuței de dinți electrice Xiaomi T700. În timpul periajului zilnic, aveți opțiunea de a regla puterea de curățare în funcție de nevoile dumneavoastră. Acest lucru va reduce riscul de iritație și va avea un efect pozitiv asupra stării gingiilor. Puteți regla intensitatea vibrațiilor periuței prin simpla apăsare a unui buton. Da, este atât de ușor! Dacă presiunea pe dinți este prea puternică, periuța de dinți electrică Xiaomi T700 vă va anunța și puteți ajusta cu ușurință intensitatea. Ia-ți adio de la sângerarea gingiilor o dată pentru totdeauna! Nu-i așa că toate acestea sună grozav?

Și încă ceva!

La ce te-ai aștepta de la un instrument atât de simplu (la prima vedere)? Poate un afișaj LED personalizat? Ei bine, iată-l, pe mânerul periuței de dinți electrice Xiaomi T700! În plus, acest ultim model de periuță de dinți sonică va salva statisticile zilnice în aplicația Mi Home/Xiaomi Home. Descărcați-o pe smartphone și nu veți pierde nimic.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.