Este timpul pentru un nou ventilator de la Xiaomi

Este timpul pentru un nou ventilator de la Xiaomi

Zilele mai calde încep să te afecteze? Avem o soluție! Deși magazinul nostru oferă deja mai multe ventilatoare inteligente, există întotdeauna loc pentru echipamente precum Xiaomi Smart Tower Fan. Faceți cunoștință cu unul dintre cele mai recente dispozitive Xiaomi, care a reușit deja să debuteze în afara granițelor țării noastre. Sperăm că încă din această vară, de asemenea, în Romania, va fi apreciat ca un maestru în abordarea temperaturilor tropicale. Care sunt caracteristicile celui mai recent ventilator de la Xiaomi și ce îl deosebește de concurenții săi? Citiți mai departe și veți găsi cu siguranță răspunsuri la aceste și alte întrebări. Lectură plăcută!

Design de 5 stele

Xiaomi Smart Tower Fan se distinge în primul rând prin designul său neobișnuit, care se abate destul de puternic de la soluțiile cunoscute în mod obișnuit. Deși nu seamănă cu un ventilator tipic, acesta își îndeplinește rolul 100%. Designul minimalist și subțire îl face un echipament care se poate integra în aproape orice mediu. Baza ventilatorului Xiaomi Smart Tower Fan ocupă o suprafață nu mult mai mare decât o foaie de hârtie de format A4, ceea ce îi permite să aibă loc chiar și în spații foarte mici. În plus, cel mai recent ventilator Xiaomi este complet acoperit cu un strat ABS, deci nu se teme de coroziune, umiditate sau decolorare, care apare foarte des în echipamentele de acest tip. Din când în când, pentru o bună funcționare, va fi necesară curățarea elementelor ascunse sub carcasă, dar acest proces este atât de ușor, simplu și plăcut încât, fără îndoială, vă veți descurca fără probleme.

Zi și noapte

Furnizarea unei adierei ușoare și plăcute este misiunea principală din spatele ventilatorului Xiaomi Smart Tower Fan, pe care o îndeplinește cu brio. În acest scop, utilizează 10 turbine eoliene și 35 de pale de ventilator, care, în combinație cu o ieșire de aer neobișnuit de mare (6,82 mm) și un unghi de funcționare foarte larg și reglabil (150°), formează un ansamblu ideal. Ventilatorul Xiaomi va trece testul nu numai în timpul zilelor fierbinți, ci și pe timp de noapte! Acest lucru este posibil datorită funcționării sale extrem de silențioase, de mai puțin de 35 dB, care vă va permite să dormiți confortabil și neîntrerupt la o temperatură optimă. Pe lângă funcționarea silențioasă, Xiaomi Smart Tower Fan se mândrește, de asemenea, cu un consum redus de energie, astfel încât vă puteți bucura de beneficiile sale fără să vă faceți griji cu privire la facturile ridicate. Grozav, nu?

Control de la distanță

Multitudinea de opțiuni de control pentru cel mai recent ventilator de la Xiaomi este un alt argument care vorbește cu siguranță în favoarea sa. Google Assistant, aplicația Mi Home sau poate o telecomandă? Depinde de tine să alegi cum vrei să "controlezi" ventilatorul Xiaomi Smart Tower Fan și datorită căruia orice dorință a ta va fi o comandă pentru acesta. Lista de funcționalități ale ventilatorului Xiaomi este mult mai lungă decât c ele pe care le-am menționat până acum. Cu toate acestea, nu am dori să-i dezvăluim toate secretele înainte de a ajunge în distribuția din românia. Credem că se va întâmpla în curând, pentru a vă menține în această incertitudine cât mai puțin timp posibil. Dacă nu doriți să pierdeți acest moment special, abonați-vă la newsletter-ul nostru astăzi și așteptați cu nerăbdare briza proaspătă a verii care va veni odată cu sosirea ventilatorului Xiaomi Smart Tower Fan în rândurile Mi-Home.ro!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.