Intrați in forma de vară cu brățările inteligente Xiaomi

Intrați in forma de vară cu brățările inteligente Xiaomi

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Xiaomi Smart Band 7 Pro poate monitoriza cu precizie activitatea fizică. Datorită senzorilor și algoritmilor avansați, brățara urmărește parametrii de bază (cum ar fi pașii, kilometrii parcurși și caloriile arse în acest proces) și monitorizează în timp real ritmul cardiac. Împreună cu ea, vă puteți supraveghea activitatea în timpul diferitelor forme de antrenament, cum ar fi alergarea, ciclismul sau înotul. În plus, Xiaomi Smart Band 7 Pro oferă monitorizarea somnului pentru o calitate îmbunătățită a odihnei. Dacă acest lucru nu a fost de ajuns, aflați că toate datele și statisticile legate de activitate sunt disponibile în aplicația mobilă intuitivă Mi Home / Xiaomi Home, care oferă un control total asupra datelor dvs., vă permite să vă analizați progresul, să stabiliți obiective de antrenament și să urmăriți schimbările în starea dvs. de sănătate.

Acest Mi Band a fost conceput cu gândul la utilizarea zilnică. Are o construcție durabilă și un material dur, rezistent la zgârieturi și deteriorări mecanice. În plus, ca și predecesorul său, este rezistentă la apă, ceea ce înseamnă că o puteți purta în timp ce înotați sau vă antrenați în ploaie fără să vă faceți griji că o puteți uda.

Redmi Smart Band 2

Nu vom fi originali când vom scrie că Redmi Smart Band 2 oferă o monitorizare precisă a activității fizice 😄 Ei bine, dar ce ar fi o brățară sport fără această funcție? Ea vă permite să vă urmăriți progresul și să obțineți rezultate din ce în ce mai bune în timpul antrenamentelor. În mod standard - brățara înregistrează numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse și monitorizează ritmul cardiac. Dar asta nu este tot - această brățară inteligentă vă ajută să vă înțelegeți mai bine obiceiurile de somn și să vă îmbunătățiți calitatea odihnei. Funcția de monitorizare a somnului vă permite să vă urmăriți fazele de somn, să analizați calitatea acestuia și să primiți sfaturi despre cum să îl îmbunătățiți. În plus, brățara oferă, de asemenea, funcții de monitorizare a sănătății, ceea ce contribuie la un control și mai bun al stării de bine.

Redmi Smart Band 2 vă permite să fiți mereu la curent cu notificările inteligente. Acum, în timp ce faceți exerciții fizice, alergați sau mergeți cu bicicleta, nu veți mai pierde niciun apel din partea mamei, niciun mesaj de la copii sau notificări de pe Facebook sau Instagram. Veți vedea informații despre acestea pe ecranul brățării, fără a fi nevoie să scoateți telefonul din buzunar

Și să nu uităm de design - Redmi Smart Band 2 a fost proiectat în primul rând cu gândul la confort. Are un ecran luminos și ușor de citit, care permite citirea cu ușurință a informațiilor chiar și în lumina puternică a soarelui. Brățara este ușoară și confortabilă, potrivită pentru a fi purtată non-stop fără a se simți incomod.

Redmi Smart Band Pro

La fel ca predecesorii săi, Redmi Smart Band Pro oferă o monitorizare precisă și avansată a activității fizice, datorită senzorilor și algoritmilor integrați. De asemenea, permite monitorizarea stării de sănătate, cum ar fi urmărirea nivelului de oxigen din sânge, a calității somnului sau a nivelului de stres.

Redmi Smart Band Pro are un design modern, care atrage atenția și se potrivește cu o varietate de stiluri. Brațara are un ecran tactil luminos și ușor de citit, care vă permite să citiți cu ușurință informațiile în orice condiții. Mai mult, brățara a fost proiectată ținând cont de confortul la purtare și de durabilitate. Este ușor, flexibilă și vine cu o curea durabilă care garantează o utilizare de lungă durată.

Redmi Smart Band Pro oferă o durată de viață lungă a bateriei, permițându-vă să utilizați dispozitivul pentru perioade mai lungi de timp fără a fi nevoie de o încărcare frecventă. În plus, bratara este compatibilă cu aplicația mobilă intuitivă care vă oferă acces la o gamă completă de funcții, analizându-vă progresul, stabilind obiective de antrenament și urmărind schimbările în starea dvs. de sănătate. Aplicația oferă, de asemenea, funcții sociale pentru a împărtăși realizările și a motiva alți utilizatori.

După cum veți vedea, majoritatea funcțiilor din brățările enumerate mai sus sunt similare. Toate vă permit să aveți grijă de sănătatea dvs. și vă ajută să vă atingeți obiectivele de antrenament, fiind în același timp plăcute ochiului cu designul lor modern. Alegerea unui anumit model de brățară inteligentă va depinde, prin urmare, de preferințele dvs. individuale și de bugetul dvs. Aruncați o privire aici dacă doriți să aflați despre alte modele de brățări. Sau aici - dacă preferați dispozitive mai avansate și doriți să aflați mai multe despre ceasurile inteligente de la Xiaomi. Un lucru este sigur - indiferent de modelul (brățară sau ceas) pe care îl alegeți, antrenamentele dvs. nu vor mai fi niciodată la fel și vor câștiga în calitate 💪.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.