Redmi Watch 3 și alte ceasuri Xiaomi

Redmi Watch 3 și alte ceasuri Xiaomi

Ceasurile inteligente au devenit o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Acestea ne permit să ne urmărim activitatea fizică, să ne monitorizăm sănătatea, să primim notificări de pe telefon și multe altele. În acest articol, analizăm Redmi Watch 3 și alte soluții interesante de la Xiaomi disponibile pe Mi-Home.ro

Redmi Watch 3 este cel mai recent membru al familiei de ceasuri inteligente Xiaomi. Acest ceas elegant și funcțional oferă o serie de caracteristici atractive. Pentru început, merită remarcat faptul că Redmi Watch 3 dispune de un ecran tactil mare AMOLED color de 1,75 inch, care afișează informațiile în mod vizibil și clar. Ecranul este, de asemenea, protejat de o sticlă solidă, oferind o rezistență mai mare la zgârieturi și deteriorări. Ceasul oferă o varietate de moduri de sport, cum ar fi alergare, ciclism, înot, mers pe jos și multe altele. Puteți monitoriza activitatea fizică, măsura distanța parcursă, caloriile arse și ritmul nostru de antrenament. Redmi Watch 3 are, de asemenea, un monitor de ritm cardiac încorporat pentru a ne urmări pulsul cardiac în timpul activităților fizice.

Pe lângă funcțiile sportive, Redmi Watch 3 vă oferă și o opțiune de monitorizare a somnului. Datorită senzorului încorporat, putem analiza calitatea odihnei și urmări fazele de somn. În plus, ceasul afișează notificările de pe telefon, permițându-vă să primiți informații despre apeluri, mesaje SMS, e-mailuri și alte aplicații de pe smartphone-ul nostru. Tot ce trebuie să faceți este să conectați Redmi Watch 3 la telefonul mobil Xiaomi, Redmi, POCO sau la un alt telefon mobil. Vedeți cum arată Redmi Watch 3 navigând pe site la fișa produsului.

De asemenea, merită remarcat mai multe modele populare de ceasuri pentru sport Xiaomi, printre care putem evidenția Xiaomi Watch S1 și Redmi Watch 2 Lite, care domină lista celor mai cumpărate produse de acest tip din România..

Xiaomi Watch S1 - hardware de top

Doriți să arătați bine la evenimentele de business și sociale, având grijă în același timp de sănătatea și silueta dvs.? Xiaomi Watch S1 vă va oferi toate aceste lucruri! Display-ul mare și elegant cu ecran tactil AMOLED de 1,43", ascuns sub sticlă de safir premium, poate fi personalizat în orice moment în funcție de nevoile și gusturile dvs. Personalizați aspectul cadranului prin setarea fotografiilor dvs. preferate ca tapet sau prin schimbarea conținutului afișat în funcție de ceea ce aveți nevoie în acel moment. Cu Xiaomi Watch S1, aveți la dispoziție până la 117 tipuri de moduri de sport pentru a vă măsura cu exactitate performanța. Dacă vă rătăciți în timpul unei drumeții în munți, puteți utiliza GPS-ul dual-band încorporat al ceasului pentru a găsi drumul înapoi acasă. Măsurarea ritmului cardiac și a SpO₂ timp de 24 de ore vă va permite să depistați orice nereguli și să aveți grijă de sănătatea dvs. în mod anticipat. Faceți clic și aflați mai multe despre Xiaomi Watch S1.

Redmi Watch 2 Lite

Dacă niciunul dintre ceasurile prezentate mai sus nu v-a convins, nu-i nimic - pe site-ul nostru veți găsi multe modele interesante care vă vor atrage. Unul dintre ele este Redmi Watch 2 Lite, care, la fel ca și Xiaomi Watch S1 descris anterior, este destul de popular pe Mi-Home.ro. Care ar putea fi motivul pentru acest lucru? Avem câteva teorii... În primul rând, prețul tentant, designul interesant și numeroasele caracteristici utile. Cu Redmi Watch 2 Lite, vă veți găsi telefonul pierdut prin casă, vă veți seta alarmele de dimineață, veți primi notificări privind apelurile primite, veți schimba sau opri melodia pe care o redă telefonul, veți verifica vremea, veți activa modul "Nu deranjați" sau veți seta un cronometru în timp ce gătiți un ou fiert moale. La fiecare pas, veți putea să vă ajutați de funcționarea acestui ceas sportiv modern, bucurându-vă în același timp de finisajul său unic, de designul elegant și ușor și de numeroasele beneficii ale utilizării sale zilnice. Mai aveți nevoie de argumente? Aruncați o privire aici .

Descoperiți toate ceasurile sport disponibile pe magazinul oficial Xiaomi din România, Mi-Home.ro, răsfoind colecția noastră. Găsiți-l pe cel mai potrivit pentru nevoile dvs. și comandați-l, profitând de transportul gratuit, la plata cu cardul online (la comenzi mai marai de 399 RON).

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.