Activitate deplină cu Redmi

Activitate deplină cu Redmi

Activitate deplină cu Redmi

Redmi Smart Band Pro a intrat pe piață la momentul perfect pentru aceasta. Așa cum este obiceiul nostru, am primit această noutate la un preț promoțional. Imediat după premieră am decis să îl testăm și să vă împărtășim impresiile noastre. Pentru a afla cum s-a descurcat în timpul testelor, vă rugăm să citiți mai jos!

Așteptări mari

Deja primele fotografii ale noului ceas Xiaomi sunt destul de impresionante. Nu e de mirare că, încă de la anunț, toată lumea aștepta cu nerăbdare premiera, iar așteptările au continuat să crească. Noi înșine abia așteptam testele și primele antrenamente cu brățara la mână. În cele din urmă, acest moment a sosit. Știam că Redmi Smart Band Pro avea o ștachetă ridicată, așa că nu ne așteptam la nimic mai puțin decât la ceva cu adevărat extra. Tehnologia sportivă modernă ar trebui să facă față provocărilor zilnice și oricărui antrenament intens. Așa că toată lumea se gândea doar la un singur lucru: va fi Redmi Smart Band Pro la înălțimea sarcinilor stabilite pentru aceasta?

Versatilitate

Redmi Smart Band Pro este, în primul rând, un ceas sportiv și, ca atare, trebuie să fie util în timpul diferitelor tipuri de antrenamente. În timp ce la școală pentru a obține o notă mare era foarte dificil, acum noul Redmi a reușit să obțină o notă cu plus imediat. Totul pentru că ne pune la dispoziție peste 110 moduri de antrenament. Nu am reușit să ne gândim la niciun tip de exercițiu pe care să nu-l găsim în meniul elegant al brățării. O gamă atât de largă de posibilități va face față chiar și celor mai dificile condiții. Puteți utiliza Redmi Smart Band Pro chiar și în piscină, datorită rezistenței sale la apă de 5ATM.

Pentru toate condițiile

În ultimele două săptămâni de testare, vremea a fost uneori schimbătoare. Cu toate acestea, acest lucru a avut plusurile sale, deoarece am putut testa modul în care Redmi Smart Band Pro se comportă în lumina puternică a soarelui și în timpul unui viscol cu zăpadă. În ambele cazuri, nu am întâmpinat nicio problemă. La lumina puternică a soarelui, ecranul a rămas lizibil, iar zăpada și temperaturile sub zero grade nu au afectat performanța produsului. Aceste rezultate au contribuit în mare măsură la evaluarea pozitivă a produsului noastru.

Își îndeplinește toate promisiunile

Nu ar trebui să mai existe niciun dubiu în această privință! Redmi Smart Band Pro Redmi Smart Band Pro face ceea ce ar trebui să facă și face.... bine! Antrenamentele cu participarea sa au fost monitorizate foarte precis, iar brățara chiar și în timpul efortului maxim a rămas la locul ei. Cauciucul pe care este așezat ceasul nu irită și nu se "lovește" de încheietura mâinii. Ecranul funcționează fără probleme și oferă o imagine clară, iar totul se adaugă la un produs excelent, care este Redmi Smart Band Pro.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.