Calitatea sunetului Xiaomi Redmi Buds 3

Calitatea sunetului Xiaomi Redmi Buds 3

Calitatea sunetului Xiaomi Redmi Buds 3

În lumea audio, uneori este dificil să combini dimensiunile reduse cu o calitate a sunetului senzațională și o funcționalitate amplă. Din fericire, însă, unele modele îndeplinesc toate aceste cerințe, ceea ce face din căștile Redmi Buds 3 un produs final extrem de versatil, care funcționează în orice situație. Xiaomi Redmi Buds 3 se încadrează în acest grup de elită datorită carcasei sale ultraușoare, cântărind doar 4,5 g per cască, și calității de reproducere a sunetului detaliat și natural. Rămâi cu noi și află mai multe acum!

Cele care contează

O membrană mai mare înseamnă o eficiență mai mare în reproducerea frecvențelor joase. Acest lucru se traduce prin bas mai profund, o scenă sonoră mai bună și mulți alți factori care fac ca Redmi Buds 3 să sune real și matur. Driverele dinamice de 12 mm și chipset-ul Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH® reprezintă o combinație inteligentă care pune preț nu numai pe calitatea sunetului, ci și pe durata lungă de funcționare cu o singură încărcare. Vorbim despre 5 ore de redare audio continuă și până la 20 de ore de autonomie totală a bateriei atunci când încărcați căștile în carcasa inclusă. Aceasta este o soluție convenabilă pentru a păstra Redmi Buds 3 în condiții optime și gata pentru următoarea sesiune de muzică.

Ia-le la sala de sport

Certificarea IP54 înseamnă o rezistență maximă la apă și praf. Căzăturile accidentale sau antrenamentele intense nu sunt o teamă pentru Redmi Buds 3. După sesiunea de gimnastică, ștergeți pur și simplu orice exces de umiditate de pe căști și puneți-le înapoi în carcasă, unde vor aștepta cu nerăbdare următorul antrenament. Atunci când efectuăm exerciții avansate, de multe ori nu avem timp să scoatem smartphone-ul din buzunar pentru a sări peste o melodie nedorită. Redmi Buds 3 rezolvă acest aspect prin oferirea unor comenzi intuitive și precise. O singură atingere a telefonului este suficientă pentru a schimba modul dorit, în timp ce alte combinații vă permit să întrerupeți și să reluați redarea, să răspundeți sau să respingeți apelurile. Redmi Buds 3 include, de asemenea, funcții inteligente, cum ar fi detectarea activă a modului în care căștile se află efectiv în urechi. În practică, acest lucru înseamnă că muzica se va opri automat de îndată ce senzorul detectează că a fost îndepărtat chiar și unul dintre ele. Astfel, veți evita situația nedorită în care pierdeți cea mai bună parte a unui cântec pentru că a trebuit să faceți o pauză de la antrenament.

Ascultă ceea ce le spui

Căștile bune nu numai că reproduc perfect sunetul, dar sunt și foarte bune "ascultătoare"! Două microfoane înseamnă de două ori mai multe date colectate, ceea ce duce la o calitate clară a sunetului transmis către apelant. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, căștile Xiaomi folosesc tehnologia Qualcomm® cVc™ Echo Cancelling și tehnologia dinamică de reducere a zgomotului ambiental. Astfel, veți fi auzit la fel de bine, indiferent dacă călătoriți la ora de vârf în mijloacele de transport în comun aglomerate sau dacă în jurul dumneavoastră se aude doar zumzetul benzilor de alergare și al bicicletelor orbitare.

Cumpără Redmi Buds 3 acum!

Cu Redmi Buds 3 vă așteaptă, membrane dinamice de 12 mm, conectivitate rapidă Bluetooth 5.2 și o mulțime de caracteristici avansate!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.