Crăciun Feiricit!

Crăciun Feiricit!

Sărbători fericite!

Nu va mai trece mult timp până când ne vom așeza la masa de Crăciun alături de cei dragi. Este un moment în care ne vom putea întâlni cu familiile noastre și vom putea discuta probleme importante. Cu această ocazie, dorim să vă urăm toate cele bune. Fie ca sub bradul de Crăciun să găsiți cadourile visurilor voastre, iar atmosfera să fie plină de magie și de miros de mirodenii. Fie ca colindele să răsune tare și cu bucurie, iar certurile de familie să fie uitate.

Ne dorim ca nimeni să nu rămână blocat în trafic și ca borșul să nu fie prea sărat. Ne-am fi dorit ca cozonacii să fie deosebit de gustosi și crapul în cremă să aibă același gust ca pe vremuri. Să nu se ardă nimic, să nu se rupă nimic, totul să meargă conform planului. Chiar dacă intențiile merg prost, haideți să ne asigurăm că nimeni nu este singur în acest Crăciun. Fie ca acest timp petrecut în familie să fie plin de căldură și iubire. Asta este ceea ce ne dorim pentru voi toți.

Vă mulțumim pentru un an plin de surprize și succese. Suntem recunoscători pentru această perioadă care, deși nu a fost întotdeauna ușoară pentru toată lumea, a devenit mai plăcută împreună. Suntem bucuroși că vă putem aduce bucurie, oferindu-vă vouă și celor dragi produsele pe care vi le doriți. Sperăm că mai mult de unul dintre produsele noastre v-a ajutat să vă pregătiți pentru sărbătorile din acest an și că soluțiile noastre vor face pe cineva fericit când își va despacheta cadourile în Ajunul Crăciunului. Dacă da, considerăm că ne-am îndeplinit misiunea de Crăciun și singurul lucru care mai rămâne de adăugat este: Crăciun Fericit! - Echipa Mi-Home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.