POCO M4 Pro 5G

POCO M4 Pro 5G

Tocmai când credeai că nu se va întâmpla nimic mai bun decât Crăciunul care se apropie cu pași repezi, deodată... apare totul în albastru - primul model POCO în Cool Blue! Pe 20 decembrie, la ora 12:00 fix, a lansat POCO M4 Pro 5G pe Mi-Home.ro. Acest lucru înseamnă că aveți la dispoziție cel mai recent reprezentant al familiei POCO. Ce posibilități are și de ce este una dintre cele mai bune propuneri din gama sa de preț? Ne grăbim deja cu răspunsul...

Să începem cu începutul

Despre modelul POCO M4 Pro 5G se vorbește de ceva vreme. Mai exact, de la lansarea globală a acestui model, care a avut loc pe 9 noiembrie. Prezentarea oficială a celui mai recent smartphone POCO nu numai că a stimulat puternic apetitul fanilor loiali ai mărcii, dar a și stânjenit concurența. Într-adevăr, împreună cu prețul de chilipir al POCO M4 Pro 5G merg componente de înaltă calitate care îl fac un smartphone cel puțin demn de atenție.

Un gadget util

Calitate de neegalat

Cea mai recentă propunere POCO este, fără îndoială, o piesă tentantă pentru toți cei care apreciază performanțele fantastice, dar nu doresc să plătească prea mult. Nu este greu de observat că aceste două caracteristici sunt numitorul comun al tuturor smartphone-urilor POCO. Acest lucru nu este diferit în cazul celui mai recent POCO M4 Pro 5G. Este un echipament care vă va permite să experimentați nu numai o viteză excepțională, ci va avea grijă și de cel mai înalt confort de lucru. Pentru un preț atractiuv, primiți un smartphone echipat cu un modem 5G, un procesor octa-core MediaTek Dimensity 810 cu o frecvență de proces de până la 2,4 GHz și un cip grafic ARM Mali-G57. Și pe urmă devine din ce în ce mai interesant...

O mulțime de posibilități

Într-adevăr, în ceea ce privește POCO M4 Pro 5G, nu au fost uitate elemente precum o baterie încăpătoare (5000 mAh) și suportul pentru încărcarea rapidă 33W Pro. Acestea sunt caracteristici importante care au devenit o necesitate în vremurile de consum intensiv de conținut prin intermediul smartphone-urilor. Ecranul LCD de 6,6" vă va duce experiența vizuală la un nou nivel, în timp ce cele trei camere de înaltă rezoluție (50 MP, 8 MP, 16 MP) vă vor împinge creativitatea la limită. Toate acestea și multe altele sunt incluse într-o carcasă compactă cu designul caracteristic POCO. Dacă încă mai aveți îndoieli cu privire la faptul că POCO M4 Pro 5G este dispozitivul potrivit pentru dumneavoastră, ar trebui să încercați să le risipiți imediat.

Decizia vă aparține...

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.