Mi 2K Gaming Monitor 27"

Mi 2K Gaming Monitor 27"

Monitor de gaming Mi 2K de 27"! Știm că doriți să aflați mai multe despre el! Așa că vă invităm să citiți mai departe!

Mare entuziasm

Sunt multe lucruri pe care să le așteptăm cu nerăbdare! Ce monitor va fi mai performant la jocuri decât acesta? Nici unul! De aceea, suntem incredibil de încântați de sosirea unui nou participant pentru gameri: Xiaomi Mi 2K Gaming Monitor 27". Vom încerca să ne stăpânim emoția pentru o clipă și să trecem în revistă ceea ce oferă această minunatie.

Culori perfecte

O paletă de 16 milioane de culori va reflecta cu fidelitate natura fotografiilor, graficelor și creațiilor dumneavoastră. Monitorul Mi 2K Gaming Monitor 27" este o alegere excelentă pentru gameri, dar și pentru creatori. Veți fi uimit de calitatea superbă a imaginii, care vă va duce experiența de utilizare zilnică la un alt nivel. Noul monitor Xiaomi este atât de frumos și de bine construit încât este greu de crezut că această descriere este despre un monitor de gaming...

Design stabil

Monitorul Xiaomi Mi 2K Gaming Monitor 27" se sprijină pe un picior metalic. Acesta susține greutatea monitorului și îi oferă acestuia un suport perfect. n mijlocul suportului există o deschidere pentru cabluri. Suportul este rotativ, astfel încât puteți utiliza monitorul în modul portret sau peisaj, după cum vă simțiți confortabil!

Capac spate magnetic

O atingere bine gândită care vă place. Cred că toată lumea adoră atunci când ceva face clic în mod satisfăcător și se potrivește perfect la locul său. Capacul, conceput pentru a acoperi intrarea cablului și a reduce praful de pe cablu, face exact acest lucru. Perfect montat, magnetic, confortabil! Conectați orice doriți la monitorul de gaming Mi 2K de 27"! Portul USB 3.0 pentru transfer și încărcare ultra-rapidă este doar vârful listei.

Îndrăgostește-te din nou!

Aveți titluri preferate pe care le-ați jucat de sute de ori? Visezi să te scufunzi din nou în lumea lor și să trăiești emoția primului tău joc? Monitorul Mi 2K Gaming Monitor 27" cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz va deveni poarta ta catre acele emotii oferite de acele jocurile ce vor deveni mai distractive, iar dvs. veți putea să vă pătrundeți în universul lor. Trăiți o experiență cu totul nouă și redescoperiți titlurile preferate!

Te poți uita la el ore întregi!

Ecranul IPS aproape hipnotizant vă va reține atenția pentru mai mult timp. Certificarea TÜV Low Blue Light se va asigura că nu trebuie să vă faceți griji pentru sănătatea ochilor dvs. Emisia mai mică de lumină albastră înseamnă mai mult confort pentru ochii dvs. Te vei uita la noul tău monitor în orice moment liber... și nu vei fi deranjat de nimic! Monitorul Mi 2K Gaming Monitor 27" are margini ultra-subțiri, permițându-vă să profitați la maximum de fiecare centimetru ocupat de dispozitiv. Dacă doriți să îi amenajați un spațiu, iată care sunt dimensiunile lui: 609,44 × 461,25 × 200 mm.

Dacă biroul dvs. este gata, tot ce mai rămâne de făcut este să achizitionați monitorul Xiaomi Mi 2K Gaming Monitor 27".

Game on baby!

Vrei sa afli primul despre produsele de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.